Doe ook mee aan deze Delftse Zomerspelen!

Laat onderaan je reactie achter!

De eerste (groepen) deelnemers voor ‘Onze Spelen’ meldden zich aan
Doe ook mee aan deze Delftse Zomerspelen!

Delft – 15 april 2014 – Vorige week startte de inschrijving voor de Delftse Zomerspelen: Onze Spelen. De eerste (groepen) deelnemers meldden zich aan. Zij zijn verzekerd van deelname aan dit nieuwe sportevenement voor jongeren van 12 t/m 18 jaar uit (regio) Delft dat georganiseerd wordt door Stichting Onze Spelen in samenwerking met DKIJV. Ook meedoen? Schrijf je dan snel in!

Geef je, samen met de vrienden/vriendinnen, op voor één van de sporten. Keuze genoeg! Skeeleren, longboarden, roeien, waterpolo, kegelen, voetbal, suppen of rugby, het is nu dé kans om te laten zien dat jij de beste bent of om een sport uit te proberen die je nog niet (zo goed) beheerst. Als je meedoet, volg je in de maand mei (gratis) trainingen in de sport van jouw keuze. Zo kun je goed voorbereid jouw persoonlijke- of teamrecord neerzetten. Zowel leden als niet-leden kunnen hieraan meedoen. Dus ook jij! !

Zaterdag 14 juni in het Delftse Hout is de finaledag. Dan komen alle sporters bij elkaar om samen te strijden om de medailles. Onze Spelen is vooral ook een gezellige dag. DJ’s LEWILD en Steve Anthony komen draaien, er zijn topsporters, een demonstratie van de Delftse Reddingsbrigade en vele andere sportieve en culturele acts.  Schrijf je daarom snel in, zelf of met je vrienden/vriendinnen.

Voor meer informatie en inschrijven*: http://www.onzespelen.nl/inschrijven/

Deelname is gratis.

* de inschrijving sluit 24 april a.s.

Deel dit bericht op jouw wall en die van je vrienden om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om samen met jou mee te doen!

 


Laat een reactie achter