Kom naar de Skeelerclinic van DKIJV bij Onze Spelen!

Laat onderaan je reactie achter!

 

Zaterdag 14 juni is het zover. Dan wordt, in en om de Delftse Hout, de eerste editie van de Delftse Zomerspelen, Onze Spelen, gehouden. Een prachtige manifestatie met sport én cultuur. Hierbij nodigen wij jou uit om deze dag samen met ons te beleven.

Om 10.30 uur is de officiele opening op sportpark Biesland, bij de Rugby Club Delft (Bieslandsepad 16). Hierna starten de sportcompetities (voor jongeren van 12 t/m 18 jaar) en kan iedereen genieten van de clinics van Nelson de Kok, de skeelerclinics van DKIJV, de diverse demonstraties en optredens van getalenteerde zangers, muzikanten en dansers.

De dag wordt om 16.30 uur afgesloten met een prijsuitreiking en een spectaculaire voorstelling van Bencha luchtacrobatiek, verzorgd door de organisatie van straatfestival de Mooi Weer Spelen.

Kijk voor het programma op de achterzijde van flyer_OSD14 en plattegrond-OS.
* kinderen van 8 t/m 18 jaar kunnen om 13.00 uur meedoen met een clinic van één van de beste straatvoetballers ter wereld: Nelson de Kok
* jong en oud kan meedoen met de skeelerclinics van DKIJV om 11.30, 12.30, 13.30 en 14.30 uur bij DKC (Bieslandsepad 12).

(beide clinics zijn gratis)

Graag tot zaterdag!

En neem gerust andere vrienden en familie mee: 14 juni is een feest voor iedereen!

 

Hartelijke groet,
namens Stichting Onze Spelen

 

Merijn Verdouw
Clemens Levert
Ricardo Sparreboom
Annie Breeuwsma

 


Laat een reactie achter