Abonnement aanvraag winterseizoen 2014-2015

Laat onderaan je reactie achter!

Delft, 11 juli 2014 – Beste DKIJV-ers, Vanaf 4 oktober kunnen we weer het ijs op. Voor DKIJV is het dus weer tijd om de abonnementen aan te vragen!

Ook dit jaar gaat de aanvraag weer volledig digitaal via onze site.

De inschrijving staat nu open en eindigt op 25 juli 2014. DKIJV kan de abonnementen dan voor de zomervakantie voor alle leden aanvragen bij de KNSB Gewest Zuid-Holland. Dien je aanvraag dus direct in en stel het niet uit! Geef je onverhoopt niets door dan gaan we er van uit dat je op dezelfde dag(en) en tijd blijft schaatsen. Je abonnement wordt automatisch voortgezet.

Gegevens ongewijzigd?
Blijf je net als vorige jaar op dezelfde dag(en) en hetzelfde trainingsuur schaatsen, dan hoef je bijna niets te doen. Klik straks op deze link abonnement 2014/15 vul dan je naam in en bevestig je aanvraag zodat we weten dat je dit berichtje gelezen hebt.

Wijzigen je gegevens?
Je wilt misschien vaker schaatsen of juist iets minder, of dit seizoen wedstrijden rijden of juist niet meer, ….een ander tijdstip of op een andere trainingsdag rijden? Klik op link abonnement 2014/15 en vul het digitale formulier volledig in. Enkele minuten werk.

Er wijzigt niets maar wel een passeerkaart nodig?
Je zoon of dochter schaats dus op een doordeweekse dag. Ook via de button “wijzigen” alles even opnieuw invullen incl. de naam voor wij de passeerkaart bestemd is.

Wil je nalezen op welke uren je kunt schaatsen, wat het gaat kosten, en waar je voor betaalt? Antwoorden op deze vragen staan in het boekje DKIJV Winter Info 2014-2015 die we als bijlage hebben meegestuurd.

Betaling
Van nagenoeg elk DKIJV lid hebben we een automatische incasso. Uiterlijk 2 weken voor het schaatsseizoen zullen we het bedrag incasseren. Hier voor ontvang je per mail een incasso aankondiging. Indien geen incasso is afgegeven dien je de factuur zelf te voldoen. Ook hiervoor ontvang je van ons een factuur per mail.

Kleding passen
Woensdagavond 16 juli is er weer een pas avond in ons clubhuis: van 18:45 tot 21:00 uur. Nieuw (jeugd)lid? We stellen het op prijs als je minimaal in een DKIJV jack op het ijs verschijnt. De jacks zijn extra aantrekkelijk geprijsd. Dank aan onze sponsors! Woensdag is gelijk de laatste mogelijkheid om te bestellen. De kleding is dan (onder voorbehoud) voor aanvang van seizoen binnen.

Toegangspas De Uithof
De digitale toegangspas* voor De Uithof heb je hopelijk nog in je bezit. Deze kun je dus gewoon weer gebruiken en wordt op afstand geactiveerd voor de uren wanneer je schaats. Ben je hem onverhoopt kwijt dan kun je hem ook (opnieuw) aanvragen. Graag dan even een mailtje naar het secretariaat. Nieuwe leden/rijders dit seizoen krijgen hem automatisch. Dit jaar is geen pasfoto meer benodigd.

Met vriendelijke groet,

Michel van Zuijlen
Secretaris DKIJV / Ledenadministratie

ps. Er is een hoop berichtgeving geweest aangaande De Uithof. Komende winter is ons verzekerd dat er gewoon geschaatst kan worden en een plan voor een gezonde exploitatie op langere termijn is in de maak.

*jeugdschaatsers die alleen op de zaterdagavond schaatsen hebben geen electronische toegangspas.


Laat een reactie achter