Kom vlammen!

Laat onderaan je reactie achter!

Kom vlammen! Eerste clubkampioenschap skeeleren DKIJV. Zondag 14 september 14:00 uur op de Skeelerbaan van de Nootdorps IJSclub. Skeeleren is binnen onze vereniging uitgegroeid tot een volwaardige discipline. Daar hoort dus ook een clubkampioenschap bij.

We nodigen al onze skeeleraars uit om vooral mee te doen, van jongste pupil tot oudste Master. Van fanatieke wedstrijdrijder tot recreant. Jouw deelname is van belang om dit 1e kampioenschap-event meteen goed op de kaart te zetten.

De wedstrijdonderdelen zijn herkenbaar; van sprint, serie tot marathon.

Wat we ook graag zien: VEEL PUBLIEK!
Neem zoveel mogelijk mensen mee.
Om je te laten aanmoedigen en voor de gezelligheid.
En ook omdat wij denken dat dit zal helpen om DKIJV en onze sporten weer eens goed onder de aandacht te brengen.

We hebben die dag de beschikking over het clubhuis bij de ijsbaan dus ‘de bar’ is gewoon open en je kunt ook gebruik maken van de kleedruimtes.

Tijdens de wedstrijden zal verslag worden gedaan via de omroepinstallatie en worden opgeluisterd met muziek; al met al dus ingrediënten die er toe bijdragen dat deze 1e versie een heel mooie zal blijken te zijn.

Tijdens trainingen op maandag en vrijdag en op de woensdag zal gelegenheid zijn je in te schrijven voor deelname.

Weet je nu al dat je op geen van deze trainingsdagen meer aanwezig zult zijn dan kun je ook per mail je deelname kenbaar maken. Van onze selectiegroep wordt deelname zeker verwacht, als vertegenwoordigers van onze vereniging.

Wij hopen je dus als vlammende strijder of als publiek toe mogen verwelkomen!

 

Groet, de Skeelercommissie,
Antwan Radt, Henk de Vos, Sebastiaan van Leeuwen, Raymond Jansen


Laat een reactie achter