Help Emma, Jesse en Jelte om voor DKIJV geld in te zamelen!

Laat onderaan je reactie achter!

Delft- Ook dit jaar doen we mee aan de Grote Clubactie omdat deze actie de afgelopen jaren best wat geld opleverde!

Dit jaar gaan we minimaal voor 800 euro of …….kunnen we dit nog verdubbelen? Er gaat €2,40 van elk lot naar onze clubkas! De opbrengst gaat het jeugdbestuur, Emma, Jesse en Jelte, met een goed onderbouwd plan inzetten om zo hun activiteiten of ideeën te kunnen uitvoeren. Al het geld gaat dus naar de jeugd! Koop dus geen 1 maar minstens 2 loten en verdubbel zo de opbrengst. Koop online of bij de jeugd die hier voor de verkoopboekjes hebben. De betaling gaat via een incasso. Doen dus!

Wil je nu al een lot of loten kopen: KLIK HIER IK WIL ONLINE EEN LOT KOPEN

Voor de DKIJV verkopers, onze jeugd dus : namens www.horloge.com mogen wij een extra prijzenpakket weggeven! Het gaat naar de beste loten verkoper van de club! Wil jij dus kans maken op dit verrassingspakket, ga dan snel aan het werk en verkoop zoveel mogelijk loten.

Daarnaast kunnen alle jeugdige verkopers ook dit jaar weer mee doen aan de verkoopwedstrijd van de Grote clubactie. De beste lotenverkopers maken kans op een Apple iPad of een van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor Slagharen, Bobbejaanland of Duinrell. Maar over deze verkoopwedstrijd kun je lezen het verkoopboekje wat je mogelijk al hebt of bij ons clubhuis is te verkrijgen tijdens de conditietraining of op de skeelerbaan.

Nog een extraatje: iedere lotenverkoper ontvangt bij 20 loten of meer verkochte loten een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. De voorwaarde vindt je ook weer terug in het verkoopboekje.

Aan de slag dus!

Emma, Jesse en Jelte.


Laat een reactie achter