sportieve groet van Raymond Jansen

Laat onderaan je reactie achter!

Delft – 12 december 2014 – Beste leden van de DKIJV zoals sommige misschien al weten zal ik de ijsclub verlaten voor een toekomst aan de andere kant van het land in Apeldoorn.

Ik ben lid vanaf 1987 van deze mooie club waar ik met heel veel plezier op terug kijkt met vele hoogtepunten zoals clubkampioenschapen, training ’s weekenden in Avegoor en in de Ardenne Mountainbiken en ook de vakanties in Inzell hoorde daar ook bij.

Ik wil het bestuur en de trainers bedanken dat ik dit heb mogen meemaken en voor mijn carrière als schaatser wil ik ook de Marathon sectie bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat ik Landelijk marathons kon rijden en ook Skeeleren. Ook de sponsor van de club wil ik bedanken wat die allemaal voor de club doet, waardoor er nu een mooie groep met jeugd actief is waar menig talent in rond loopt en die ik met alle plezier skeeler trainingen hebt gegeven.

En jullie weten nooit hoe ik de scheve schaats rijd en misschien later wel weer terug komt in deze buurt en dan zal ik mij zeker weer aanmelden.

Sportieve groeten,

Raymond Jansen

 


10 reacties op “sportieve groet van Raymond Jansen”

  1. Fabian en Antwan schreef:

    De foto van Jou samen met Fabian (genomen tijdens de demonstratie skeeleren Delftse spelen afgelopen zomer) heeft een ereplekje op zijn kamer!
    Thnx en succes, Fabian en Antwan.

  2. Hugo en Wim schreef:

    Beste Raymand,
    We wensen jou een hele mooie toekomst in het Apeldoornse.
    Genoeg mooie fietspaden in de regio en niet vergeten de heerlijke boslucht van de Veluwe in de achtertuin.
    We hopen dat je daar vindt wat zoekt.
    Ik weet ze hebben daar een mooie skeelerbaan. Mocht je daar ook iets gaan doen in het skeeleren, dan kunnen we misschien een keer met een grote jeugddelegatie naar je toekomen voor een training of een wedstrijd. Voor de liefhebbers, ik heb 3 plekken vrij in de auto 😉

  3. Fam. Van der Giessen schreef:

    Raymond,

    Dank voor alle trainingsuurtjes die je aan de jeugd en onze kinderen hebt besteed.

    Succes in Apeldoorn. Ennuh.. Apeldoorn is niet zo heel ver weg hoor, dus we zullen je vast nog wel eens ergens tegenkomen in het land.

  4. Fam. Kleiweg schreef:

    Beste Raymond,

    heel veel geluk op je nieuwe plek. Dank wat je voor DKIJV hebt gedaan.

  5. Sebastiaan schreef:

    Bedankt voor je tips de afgelopen jaren. Je kennis en kunde zal gemist worden.

  6. Fam. de Vos schreef:

    Beste Raymond,
    Zoals we al eerder hebben gezegd is het je van harte gegund om een nieuw leven op te bouwen in het mooie Apeldoorn. We wensen je dan ook heel veel geluk en veel fijne jaren toe.

    Wel moeten we met jou afscheid nemen van een goede skeeler-trainer en hadden we graag nog wat jaren van je trainingscapaciteiten genoten. We willen je hoe dan ook bedanken voor je inzet tijdens al die leuke trainingen. En,..we zullen je zeker missen.

  7. Leon schreef:

    Beste Raymond,

    heel veel succes met samen met je vriendin in Apeldoorn.
    een prachtige omgeving om te fietsen en te skeeleren.
    en de ijsbaan van Deventer is ook niet echt ver weg.

    We zullen je zeker missen. Met name bij de skeelertraining, had je voor ons echt een unieke toegevoegde waarde.

    groetjes Leon

  8. Michel schreef:

    Beste Raymond,

    We missen je nu al! Ik weet niet beter dat je naast je marathon- en skeelercarrière je ook behoorlijk wat jaren en tijd gestoken hebt in DKIJV. Je hebt op de baan mooie resultaten laten zien waar een menig andere sporter van kan dromen! Deze ervaringen bracht je over op onze jeugd en dit werd zeer gewaardeerd. De groep enthousiastelingen stijgt mede dankzij jouw inspanning nog steeds. We denken terug aan een succesvolle double push training, deel 2 ga je nog doen heb je ons verzekerd!!! We zullen je als gast rijder uitnodigen op ons 2de clubkampioenschap skeeleren, Je nieuwe club DNIj geeft je zeker de ruimte en ik zie een eerste interclub al op een van onze skeelerbanen. Kortom de afstand Apeldoorn – Delft is relatief. Veel geluk en liefde met je meisje in Apeldoorn.

    Tot ziens, Michel

  9. Raymond schreef:

    Iedereen Bedankt voor de lieve reacties.
    Het doet mij erg goed. IK ZAL JULLIE ZEKER MISSEN MAAR NOOIT VERGETEN!!!

    Warme groetjes
    Raymond

  10. Rein van de Velde schreef:

    Hallo Raymond,
    Ik wil ook namens Rina bedanken voor de fijne contacten. Je haalde het al aan in je verhaaltje, de trainings kampen op diverse plaatsen in Nl. En daarbuiten. Je zult je draai wel vinden in het Gelderse, en ik kan het weten, want ik kom er vandaan. Als de verkoop van de molen achter de rug is komen we ook die kant op. Dan hoop ik je weer te treffen op de ijsbaan in Deventer, alwaar ik met mijn schaatsloopbaan ben begonnen. Wij wensen jou samen met je vriendin een heel lang en gezond leven op de mooie Veluwe.
    En mocht je de Veluwe zat worden met al die bossen, de deur bij DKIJV staat altijd open.

    Groetjes,
    Rina en Rein van de Velde

Laat een reactie achter