Belangrijke informatie jeugdschaatsen zaterdag a.s. (mini Elfstedentocht)

Laat onderaan je reactie achter!

Aanstaande zaterdag 28 maart, gaan we dit schaatsseizoen traditiegetrouw afsluiten met de sfeervolle mini Elfstedentocht. Ook de kinderen en trainers van DKIJV zijn hiervoor uitgenodigd. In dit bericht belangrijke informatie over o.a. tijden, parkeren, hoe je binnenkomt, wat je aan moet en hoe je aan je stempelkaart komt. Lees het dus even goed door!

 

Tijden – let op! anders dan normaal!
Het evenement wordt in 2 blokuren afgewerkt.
De kinderen en trainers van DKIJV doen in het 2e blokuur mee.

2015 03 minielfsteden-tijdenVoor dit blokuur gelden de volgende tijden

  • 18.45    binnenkomst, stempelkaart ophalen, omkleden, schaatsen aandoen
  • 19.00    iedereen stelt zich op rondom de baan, ere-rondjes ere-gasten
  • 19.15    start 2e blokuur
  • 20.15    einde mini Elfstedentocht,
  • 20.15    traktatie en Elfsteden kruisje ophalen (met je stempelkaart)
  • 20.30    vertrek, via het restaurant

Parkeren – kom op tijd!
Het beloofd heel erg druk te worden op en rondom de Uithof. Naast de mini-Elfstedentocht, is er nog een 2e groot evenement op de binnenbaan van de Uithof, waar veel publiek op af zal komen. We adviseren iedereen dan ook om ruim op tijd te komen. Houdt er rekening mee dat u wellicht moet u parkeren op het grote parkeerterrein bij de tramlus, en even 10 minuten moet lopen.

Entree – Oude ingang
De toegang tot de 400m baan gaat via de zogenaamde ‘oude ingang’. Dit is de ingang van de ijshockey hal. Je komt dan direct op het DKIJV pleintje van de 400 m baan uit.De gebruikelijke toegang via het restaurant is afgesloten.

Iedereen Verkleed
De mini Elfstedentocht is 1 groot feest. Niet alleen de Uithof is versierd, maar ook alle kinderen en trainers komen versierd op het ijs. We zijn weer heel benieuwd hoe iedereen geschminkt en verkleed naar de Uithof komt.

2015 03 minielfsteden-stempelkaartStempelkaart ophalen bij de DKIJV kraam
Je kan bij de kraam van DKIJV een stempelkaart ophalen. Op deze kaart kan jij je eigen stempels verzamelen. Na afloop kan je bij DKIJV kraam op vertoon van je stempelkaart, een traktatie en een heus Elfsteden kruisje ophalen

Publiek is van harte welkom
Het Elfsteden feest wordt traditie getrouw door veel publiek bezocht. Iedereen is dan ook van harte welkom, neem naast je vader, moeder, broertjes en zusjes ook gerust je opa, oma ooms en tantes mee. De tribunes zijn groot genoeg, voor al het publiek.

Vertrek via het restaurant
Na afloop van het evenement kan iedereen op de gebruikelijke manier, door het restaurant de Uithof verlaten.

Zomerprogramma en enquete
Houdt je mail en de website in de gaten. Binnenkort zullen we je informeren over het zomerprogramma dat DKIJV je te bieden heeft en sturen we je een enquête toesturen, waarmee we het jeugdschaatsen hopen verder te verbeteren.

Met vriendelijke groet

Leon van Bohemen
Dkijv jeugdschaats coordinator
jeugd@dkijv.nl
06-54260821


Laat een reactie achter