Fiets- en skeelerkleding passen en bestellen

Laat onderaan je reactie achter!

Delft – 21 maart 2015 – We zitten al weer bijna aan het einde van het schaatsseizoen en hebben inmiddels al wat zonnestralen opgepakt op de fiets. Het fiets- en skeelerseizoen is weer in zicht!! Tijd dus om weer de fiets- en skeelerkleding te gaan bestellen.

Woensdag 25 maart ben je van harte welkom om de kleding te passen. Dit valt samen met de skeelerinformatieavond. De Info avond start om 19:30 uur, dus wij willen jullie de gelegenheid geven om te komen passen en bestellen voor of na de infoavond. Dit is al mogelijk vanaf 18:30.

Voor de wedstrijdrijders met landelijke licentie: vanaf dit seizoen bieden we ook de mogelijkheid om je licentie, rug en beennummer in een nieuw pak te laten bedrukken. Er worden hiervoor geen extra kosten voor berekend.

Klik hier voor meer informatie over clubkleding en prijzen

Klik hier voor meer info over de informatieavond.

Mis het niet! Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De Kledingcommissie,
Renate  en Gerdien.


Laat een reactie achter