Eerste jeugdschaats les !

Laat onderaan je reactie achter!

Pupillen (en ouders) van DKIJV, Aanstaande zaterdag 3 oktober, is het weer zover. Dan verwachten we jullie allemaal weer op het ijs van de Uithof. Hebben jullie er ook weer zin in. ? 
We gaan er met zijn allen weer een groot feest van maken

Groepsindeling
Jullie willen natuurlijk allemaal weten in welke groep je zit, wie je trainer wordt, en waar je vriendjes en vriendinnen zitten In de BIJLAGE vindt je de groepsindeling, en de BAAN INDELING DKIJV
Als je bij nader inzien niet helemaal gelukkig bent met de indeling, laat het ons dan even weten, dan zullen we kijken of we er wat aan kunnen doen.

voorschaatsen
De kinderen waarvan de naam bij groep 1, 2 en 3 staat laten we eerste les even een stukje voorschaatsen, zodat we iedereen direct in het groepje kunnen indelen waar je het beste past.

Kleding
Aanstaande zaterdag zijn de dames (Renate en Gerdien) van de kleding commissie tijdens het jeugdschaatsuur (18.30 – 19.30) met kleding (ook voor volwassenen) op de uithof aanwezig. Je kan even bij hen langs gaan als je nieuwe kleding wilt bestellen. We zouden het buitengewoon op prijs stellen als iedereen in clubkleding rijdt.
Voor de jeugd hebben we de jacks (in beperkte maten) voorradig, daarna hebben we met enkele weken levertijd te maken. Een DKIJV jeugd jack kost (met dank aan de sponsors) slechts € 20,- (€27,50 junioren en ouder).

Ook een schaatsbroek kunnen we aanbevelen, als alternatief, is een gewone trainingsbroek ook mogelijk, als het maar (redelijk) strak zit. Als het kouder wordt is extra onderkleding geen overbodige luxe. Daarnaast zijn handschoenen verplicht.

N211 Wippolderlaan: meerdere weekendafsluitingen in oktober
De eerste 3 weken worden is de toegangsweg (N211) naar de Uithof op verschillende plaatsen voor wegwerkzaamheden afgesloten.
Er is wel een omleidingsroute aan gegeven, maar ……. Houdt wel rekening met langere reistijd

Shorttrack clinics
Voor een groot gedeelte van de kinderen gaan we vanaf de 2e week op de funring (ijshockeybaan op het midden terrein) een shorttrack clinic organiseren.

Je krijgt daar dan een week van te voren een uitnodiging voor.

Met vriendelijke groet,

Leon van Bohemen
DKIJV jeugdschaats coördinator
jeugd@dkijv.nl
06-54260821


Laat een reactie achter