Opening lustrumjaar

Laat onderaan je reactie achter!

Het was een grootse opening van het lustrumjaar. Meer dan 100 mensen zagen hoe wethouder Sport Raimond de Prez met de “geleende” voorzittershamer het jaar opende met een ferme slag en daarna een cadeau van de gemeente Delft overhandigde aan de voorzitter. Het feest kon beginnen en dat gebeurde met een loterij.

Drie prijzen waren te winnen. Alle aanwezige leden en ouders van jeugdleden deden mee met hun geboortedatum. Eerst werd een dag getrokken. Waren er meer op die dag jarig dan werd nog een maand getrokken.

2016 04 06 Rob wint SkeelerabonnementHet inline-skate abonnement won Rob Bouwman. Hij was bij de voorlichtingsavond inline-skaten, maar twijfelde toch nog of hij wel wilde meedoen. Zijn prijs was het laatste zetje in de goed richting.

2016 04 06 Liselot schaatsabonnementVoor het trainingsabonnement schaatsen bleven na de trekking nog 2 meisjes over, één van 8 en één van 13. De (denk)sportvraag moest uitsluitsel geven. Hoeveel is 5 X 19? En dat was wel een heel oneerlijke strijd. Wedstrijdschaatsers worden per leeftijdscategorie ingedeeld en dan ook nog eens in klassen om eerlijke wedstrijden te organiseren. En dan gaan we een 8-jarige dezelfde vraag stellen als aan een 13-jarige? De voorzitter werd door een DKIJVer aangesproken op zijn pedagogisch onhandig optreden. Dat schreeuwde om rechtgezet te worden. Cecile is daarom een dag later gebeld dat de prijsverdubbelaar was ingezet en dat ook zij alsnog de prijs won. De prijs is 14 april thuisbezorgd.

2016 04 06 Leon wint Speerssakte ijszersDe hoofdprijs -de SPEERSskates- viel op dag 31. Volgens de ledenadministratie zijn dat 8 leden, maar er was er maar 1 aanwezig. En dat was de vicevoorzitter, die al op SPEERSskates schaatst. Zijn prijs zal voor de jeugd ingezet worden. Hoe? Dat is nog niet helemaal duidelijk, maar daar komt hij vast wel uit.

Het persbericht is geschreven, de foto’s zijn uitgezocht, het nagenieten van een mooie start van het lustrumjaar is begonnen. Op naar het volgende evenement: De Jubileum Puzzelfietstocht voor de jeugd op 16 mei.

 

Kijk voor een overzicht van de lustrumactiviteiten op de lustrumpagina.


Eén reactie op “Opening lustrumjaar”

  1. johan van leeuwen schreef:

    Een bijzonder geslaagde aftrap!
    Prima actie om de prijsverdubbelaar in te zetten 🙂

Laat een reactie achter