De fietspuzzeltocht; een topevenement!

Laat onderaan je reactie achter!

Het was weer een topevenement; de puzzeltocht van slechts 39km van DKIJV. Het eerste stuk ging prima! We volgden de instructies op en reden een tiental voetgangers van hun sokken; we moesten toch echt over dit VOETpad…

We telden alle dingen die ook maar iets weg hadden van een gemaal, botsten tussendoor nog bijna op een groep bejaarden die een hele onduidelijke fotopuzzeltocht reden én we wisten ook nog het antwoord op alle vragen!!!

Toen kwam het gedeelte voor gevorderden.

Toen kwam het gedeelte voor gevorderden. Met bolletjes en pijltjes en zijstraten die ze voor het gemak niet hadden aangegeven. Na uren door de natuur gereden te hebben en iedere wandelaar, fietser of wat er maar bewoog te hebben aansproken; belden we het noodnummer. We hadden geen vuurpijl anders hadden we die af gestoken. Anne beweerde dat hij op Google Earth kon zien waar we waren en stuurde ons het welbekende bos in (of beter gezegd met een kluitje in het riet)!

Na nog een uur zoeken besloten we terug naar Delft te fietsen en bij de Buitensloot de draad weer op te pakken. De meiden waren inmiddels begonnen met het schrijven van een jubileumlied om de moed er in te houden en het bedenken van een team yell. Oké, we beloofden ze ook een ijsje als ze door zouden fietsen…

2016 05 Fietspuzzeltocht - confrontatie ReinVlak voor de Grote Markt kwamen we Rein tegen. We vroegen hem om ons te helpen in ruil voor een ijsje. Hij bleek echter niet omkoopbaar. De kinderen gelukkig wel.

Toen we vervolgens via de kortste weg (survivalroute van C.) naar het clubhuis wilden rijden, protesteerde Rein en vertelde ons dat we verkeerd reden om zelf vervolgens demonstratief de juiste route te nemen. Gelukkig kwamen wij op de parkeerplaats nog de mobiele stempelpost tegen 😉 Daarna konden we moe maar voldaan wachten op de prijsuitreiking op het terras.

Het was een top dag!

Rein en Anne bedankt voor het uitzetten van deze 👹 tocht!

Groetjes,

Juliette, Edgar en de dames van Team Sproetjes en Team Paardenstaarten


Eén reactie op “De fietspuzzeltocht; een topevenement!”

  1. Anne schreef:

    Een hoop leden hebben toch wel wat gemist die dag gezien de leuke reactie van deze meiden.

Laat een reactie achter