Algemene Leden vergadering – donderdag 7 juli 2016 – DKIJV ben jij, DKIJV zijn wij!

Laat onderaan je reactie achter!

Delft 21 juni 2016 – Beste DKIJV’er, Een representatief deel van onze leden begeeft zich nu in de zomer nog actief op de skeelerbaan. Toch kunnen we melden dat op 1 oktober onze vereniging het ijsseizoen als eerste gaat openen.

Voor het zo ver is maken we eerst de balans op en blikken we terug op het afgelopen seizoen.

We nodigen je graag uit om op donderdag 7 juli 2016 de Algemene Leden Vergadering bij te wonen. We starten dit jubileum jaar exact om 19:66 uur en er is ruimte voor discussie en overleg met het bestuur en commissies over gedane en komende zaken.

Na het succes van vorige jaar sluiten we omstreeks 22:00 uur weer af met een gastspreker, dat voornemen hebben we! Vorige jaar hadden we voormalige olympiër Niels Kerstholt die zijn weg naar de top spraakmakend vertolkte en ons ook nog met een schaats techniek workshop aan het werk wist te zetten. We zijn nog in onderhandeling en verwachten komende week deze spreker of spreekster te kunnen aankondigen.

Bijgaand tref je de concept agenda aan. Het jaarverslag en de financiële bijlage ontvang je binnenkort. Bijgesloten treft je de notulen aan van voorgaande ALV gehouden op 2 juli 2015.

We zien je graag in ons clubhuis op de sportring nr. 8 op 7 juli 2016 en starten met de ALV exact om 19:66 uur.

Extra mededeling: Voor de ALV is er de mogelijkheid om de DKIJV winter clubkleding te passen en te bestellen. Dit kan vanaf 18:15 uur tot 19:30 uur.

Met vriendelijke groet,
namens alle bestuursleden,
Michel van Zuijlen
Secretaris DKIJV

Mocht je verhinderd zijn, meldt je dan alsjeblieft af door een e-mail te sturen naar secretariaat@dkijv.nl

Je kunt van de mogelijkheid gebruik maken om een ander DKIJV-lid te machtigen om je stem te laten horen. Ouders van minderjarige kinderen kunnen net als voor gaande jaren hun kinderen vertegenwoordigen en zijn welkom op onze ALV.

Concept Agenda ALV seizoen 2015-2016 – 7 juli 2016

  • Opening door Winand de Fraiture voorzitter DKIJV
  • Vaststellen agenda
  • Verkiezing / vacantstelling penningmeester en algemeen bestuurslid.
  • Ingekomen stukken en mededelingen
  • Notulen Jaarvergadering 2015
  • Jaarverslagen: algemeen; technischecommissie; jeugdcommissie, wedstrijdcommissie, clubhuiscommissie, shorttrackcommissie; sponsorcommissie; inline-skatecommissie, kledingcommissie, verslag webmasters, communicatiecommissie en festijncommissie.
  • Financiële zaken: Financieel overzicht, Verslag kascommissie, Begroting 2016/2017, Vaststellen contributie 2017/2018, Vaststellen trainingsbijdrage 2017/2018, Samenstelling commissies:, Kascommissie, Wedstrijdcommissie, Technische commissie, Jeugdcommissie, Clubhuiscommissie, Shorttrackcommissie, Festijncommissie
  • Voorstellen erelid en lid/leden van verdiensten
  • Uitreiking Bos Bokaal
  • Uitreiking Schie Schaal
  • Rondvraag
  • Afsluiting

*** Pauze***

———————————————————————————————————–

Gelegenheid onder het genot van een hapje en een drankje onze gastspreker te verwelkomen

Omstreeks 22:00 uur – DKIJV late night met gastspreker

Wees er bij op 7 juli – DKIJV ben jij , DKIJV zijn wij!

We starten stipt om 19:66 uur.


Laat een reactie achter