Kom vlammen (!) op het Clubkampioenschap Inline skaten

Laat onderaan je reactie achter!

Op zondag 19 juni organiseert de Inline-skate commissie de jubileum editie van het clubkampioenschap inline skate DKIJV (v.a. 14:30 u) met aansluitend een BBQ (v.a. 18:30 u). Leuk voor de skaters, maar ook voor het publiek.

Inline skate is binnen onze vereniging uitgegroeid tot volwaardige discipline. Daar hoort dus ook een clubkampioenschap bij. We nodigen al onze skeeleraars uit om vooral mee te doen; van jongste pupil tot oudste Master en van fanatieke wedstrijdrijder tot recreant. Jouw deelname is van belang om van dit 2e kampioenschap-event weer een succes te maken!

Het beloofd een spectaculaire en gezellige middag te worden met aansluitend de prijsuitreiking en een voedzame jubileum BBQ.

Programma

Tijd Wat Locatie
14.30 – 17.30 Wedstrijden (programma en startlijsten volgen)* Nootdorpse IJsbaan
18.00 – 18.30 Prijsuitreiking Nootdorpse IJsbaan
18.30 – 20.30  Jubileum BBQ Nootdropse IJsbaan

*Tot de wedstrijdonderdelen horen onder andere sprint (serie) tot marathon. Alle deelnemers komen 3x aan de start. Tijdens wedstrijden zijn de kleedkamers beschikbaar en de kantine is open.

 

Schrijf je snel in

Als deelnemer voor het CK:
http://www.dkijv.nl/inschrijven-ck-skeeleren/
Tijdens trainingen op maandag, woensdag en vrijdag zal er ook gelegenheid zijn je in te schrijven voor deelname.

Met het hele gezin voor de BBQ:
(hiervoor rekenen we een eigen bijdrage van ca. € 10,- pp)
http://www.dkijv.nl/bbq/

Ook voor het publiek te moeite waard

Wat we ook graag zien: VEEL PUBLIEK! Neem zoveel mogelijk mensen mee; om je te laten aanmoedigen en voor de gezelligheid. Ze zijn uiteraard ook allemaal van harte welkom bij de BBQ. 

We hebben die dag ook de beschikking over het clubhuis bij de ijsbaan dus ‘de bar’ is gewoon open.Tijdens de wedstrijden zal verslag worden gedaan via de omroepinstallatie en worden opgeluisterd met muziek; al met al dus ingrediënten die er toe bijdragen dat deze 2e versie een heel mooie zal blijken te zijn. 


Het is niet mogelijk te reageren.