Nu al een overweldigend succes: Zweden jubileumreis

Laat onderaan je reactie achter!

In een eerste mail zijn alle DKIJV-ers van 18 jaar en ouder persoonlijk geïnformeerd over de plannen om met een groep in Zweden op natuurijs te gaan schaatsen. Deze mail werd op 4 april verstuurd en kun je hier nog eens teruglezen. Maar liefst 33 DKIJV-ers stuurden naar aanleiding daarvan een bericht waarmee zij hun interesse hebben aangegeven om mee te gaan. Voor de organisatie voldoende reden om door te gaan op de ingeslagen weg!

Inmiddels is er meer bekend. Er is een organisatie geselecteerd, er zijn data bepaald, kosten zijn beter in beeld en het plan is concreter geworden. Net als de eerste mail, zal deze nieuwe informatie ook binnenkort op de website verschijnen. Maar de belangrijkste informatie is misschien het feit dat helaas slechts maximaal 24 deelnemers mee kunnen. De reis is met de 33 geïnteresseerden wellicht dus al volgeboekt. Wij zullen de personen die als eerste gereageerd hebben eerst benaderen. Komen we daarmee niet aan het maximale aantal deelnemers, dan gaan we mensen vanaf een wachtlijst toevoegen.

Dus heb je wél interesse, maar had je je nog niet opgegeven? Stuur dan alsnog een mailtje naar 1966@dkijv.nl, met in het onderwerp “Jubileumreis Zweden”. Jouw naam komt dan op een wachtlijst.


Laat een reactie achter