DKIJVijftig: Openingswedstrijd DKIJV 1 oktober

Laat onderaan je reactie achter!

DKIJV opent dit seizoen de ijsbaan! Op 1 oktober vindt het DKIJVijftig toernooi plaats wat we ter ere van onze 50ste verjaardag organiseren. We hebben 9 verenigingen uitgenodigd voor dit toernooi en zelf dienen we ook een team samen te stellen. We hebben plaats voor 10 wedstrijdrijders.

Zou je willen deelnemen, meldt je dan aan! De TC zal op basis van criteria het teamsamenstellen en rekening houden met reserve rijders.

Programma
De deelnemers krijgen een klein half uurtje de tijd om weer even aan het ijs van De Uithof te wennen. Dit kan van 10.15 tot 10.40 uur. Daarna gaan wij tot 13.30 uur over een 100m, een 500m en een ploegenachtervolging de sportieve strijd met elkaar aan. De prijsuitreiking zal rond 13:45 uur plaatsvinden in het restaurant.

Team
Per vereniging, dient een team te worden samengesteld bestaande uit 10 schaatsers, verdeeld over 5 categorieën (Pupillen, Junioren C, Junioren B, Junioren A en de samengevoegde categorie (Neo)-senioren/Masters). Per categorie dient 1 dame en 1 heer te starten.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar  1966@dkijv.nl. Doe dit uiterlijk 20 september 25 september!


Laat een reactie achter