Goed voorbereid het ijs op? Zet 13 september in je agenda!

Laat onderaan je reactie achter!

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen is er op dinsdagavond 13 september van 19.30 – 21.30 van alles te doen in ons Clubhuis; voor volwassenen én jeugd van DKIJV en DVIJC. Onder andere schaatsen kopen, ruilen, ronden en slijpen, en schaatskleding aanschaffen.

  • Ruilbeurs: Verkoop jouw oude schaatsen en/of neem van iemand anders tegen een schappelijke prijs een paar tweedehands schaatsen of (DKIJV) kleding of ander materiaal over.
  • Kleding: Renate en Gerdien van de kledingcommissie zijn weer aanwezig voor advies over de juiste Clubkleding. Kijk in je kast of je nog iets nodig hebt om dit jubileumjaar de DKIJV-kleuren op het ijs te laten schitteren.
  • Abonnementen afhalen (ZA-4): alléén voor jeugdschaatsers zaterdag én onder voorbehoud dat we jullie abonnementen al binnen hebben, zullen we die op deze avond aan je uitreiken.
  • Ooms Sport: Ooms Sport is ook dit jaar weer aanwezig, voor verkoop en advies over nieuwe – en/of tweedehands schaatsen en met ander materiaal.
  • Schaatsen slijpen: …en een ronding in je schaatsen laten zetten. Het klinkt allemaal een beetje technisch (is het ook), maar het is verstandig om je schaatsen aan het begin van het seizoen goed na te (laten) kijken. Neem je schaatsen mee voor een goed advies. Rob Veldhoven is met de juiste apparatuur aanwezig en onder zijn leiding wordt een slijpdemo verzorgd. Menig DKIJV-lid ging jouw al voor met een heuse slijpworkshop, verzorgd door Rob.

Tot ziens op dinsdag 13 september a.s.

Sportieve groet,
Leon van Bohemen, voorzitter Jeugd en namens bestuur DKIJV


Laat een reactie achter