Mariska gefeliciteerd met GOUD!

Laat onderaan je reactie achter!

De Uithof – 24 maart 2017 – De finale van de marathoncompetitie van het KNSB Gewest Zuid-Holland werd afgelopen vrijdag verreden. Het blauwwit van DKIJV ontbrak afgelopen seizoen zeker niet in deze uitdagende competitie.
Na deze laatste wedstrijd is ook de einduitslag bekend.

Zo zijn bij de pupillen B, Amanda van Leeuwen, Lieke Rieff en Iris Kleiweg respectievelijk op een 9de, 10 de en 11de plaats geëindigd en gaan we volgende seizoen zeker meer van deze dames zien.

Bij de pupillen A heeft Veerle van Koppen de derde plaats behaald en is dus op het podium geëindigd. Gefeliciteerd! Jennifer van leeuwen werd zesde in het eindklassement en Fabian Radt wist de 4de plaats te bemachtigen.

Bij de junioren C werd Veerle van Koppen zesde en Jelle Rieff kreeg een bronze plak omgehangen. Mooi werk Jelle! Otto de Fraiture werd in het eindklassement 13de.

Mariska van Zon haalde het goud binnen bij de meisjes junioren B! Proficiat Mariska!  Hugo Uijlenbroek greep naast het goud maar wist wel zilver te bemachtigen i het eindklassement!  Thijs Langeveld behaalde in het eindklassement de 13de plaats.

Voor de 10+25 ronden in de categorie Heren C werd  Stijn van Liefland 5de. Bij de categorie Masters M3 voor Marchel van Koppen een 15de plek en Remco Liekelema werd 18de.
Marco van koppen eindigde in de M2 categorie (50 ronden) op een 9de plaats.

De heren C1 die op gingen voor de 50 ronden werd onze Roel Boek 2de  en in de M! Categorie en  belande Koos Haakma net naast het podium en werd 4de in het eindklassement.

We kunnen dus terugkijken op een mooie afsluiting. Nogmaals Veerle, Jelle, Mariska, Hugo, Bart en Roel gefeliciteerd met jullie podium plaatsen.

Michel van Zuijlen

Voor de complete uitslagen incl. de dag uitslag zie:
http://www.knsbgewestzh.nl/marathon/kalender/


Eén reactie op “Mariska gefeliciteerd met GOUD!”

  1. R.van Delden schreef:

    Mariska gefeliciteerd met dit sucses mede dank zij de inzet van je moeder

Laat een reactie achter