Shorttrack-clinics

Laat onderaan je reactie achter!

De Uithof – 25 okt, 1 en 8 nov  Ben je tussen 6-12 jaar oud en lid van een van de schaatsverenigingen die op De Uithof trainen? Leer dit seizoen supersnel door de bochten gaan en maak kennis met deze vette en spectaculaire sport! Schrijf je direct in voor een gratis clinic en maak daarmee kans op het winnen van een PLUIM. Deze PLUIM is goed voor een serie van zelfs 4 keer gratis shorttracken.

Wat ga je doen tijdens de clinic?

Tijdens je clinic brengen wij je de eerste beginselen van het shorttracken bij en doen we oefeningen om vooral je bochten beter te leren rijden en daardoor veel sneller kunt schaatsen. Wij hopen dat je deze stap gaat maken en nog meer plezier in het schaatsen gaat beleven!

Wanneer?

De clinics zijn op woensdag 25 oktober, 1 en 8 november van 17:00 tot 18:00 uur op de FUNrink van De Uithof. Er zijn shorttrackschaatsen beschikbaar, de training wordt geven door een echte shorttracktrainster, Fabiola Ernst.

We hebben diverse maten shorttrackschaatsen en helmen die je voor deze gelegenheid te leen krijgt, maar neem voor de zekerheid ook je eigen schaatsen mee. Een eigen helm mag natuurlijk ook.
Handschoenen zijn verplicht!

Klik hier om je in te schrijven voor één van de clinics. VOL = VOL.

Gaan we je zien?

Antwan Radt & Michel van Zuijlen
GTC Shorttrack – KNSB Gewest Zuid Holland
06 13 13 0000


Laat een reactie achter