DKIJV Algemene Ledenvergadering 2018

Laat onderaan je reactie achter!

Beste DKIJV’er,

Hierbij nodigt het bestuur van DKIJV je uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). De ALV zal worden gehouden op donderdag 14 juni 2018 in het clubhuis, Sportring 8 te Delft, en zal starten om 20.00 uur.

Voor het tweede deel van de avond zijn we nog in overleg met een gastspreker. De avond zal worden afgesloten met een borrel. Je komst wordt zeer op prijs gesteld en gewaardeerd.

Bijgaand tref je de concept agenda voor de ALV. De bijbehorende stukken zullen ongeveer een week voorafgaand aan de ALV worden toegestuurd. Mocht je verhinderd zijn, meld je dan alsjeblieft af door een e-mail te sturen naar secretariaat@dkijv.nl.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Karen Huizer
Secretaris DKIJV


Laat een reactie achter