Schaatsklassenfoto’s

Laat onderaan je reactie achter!

De Uithof, 9 februari 2019 – Dit jaar heeft onze jeugdschaats-coördinator Leon van Bohemen mij wederom gevraagd om DKIJV schaatsklassenfoto’s te maken. Nou dat doe ik graag hoor want één ding weet ik zeker, het gaat weer leuk en gezellig worden…

Met de ervaring van vorig jaar heeft Leon, Anja gevraagd om mij te helpen. Anja zorgde ervoor dat de groepen compleet zijn en dat de kinderen klaar staan voor de schaatsklassenfoto. En ja hoor, deze manier van werken heeft inderdaad heel goed uitgepakt en in ‘no time’ hebben we alle groepen op de digitale plaat gezet. Daarna zijn alle begeleiders aan de beurt… ik had nog mijn twijfels of er genoeg licht aanwezig was om een grote groepsfoto te maken. Anja merkte nog op: “Nou, we gaan gewoon proberen, niet geschoten is altijd mis”. Met de hulp van mijn digitale trukendoos mag het resultaat – al zeg ik het zelf – er zijn. De foto’s kunnen jullie hier bekijken en gratis downloaden.

Jullie hobby-fotograaf,
Jacques Pho


Eén reactie op “Schaatsklassenfoto’s”

 1. Leon van Bohemen schreef:

  He Jacques,

  super leuke foto’s.
  het is buitengewoon goed gelukt allemaal.

  bedankt
  Leon

Laat een reactie achter