Jeugdkamp

Aan het eind van het schaatsseizoen gaat de jeugd van DKIJV/DVIJC/IJVP/Nootdorp op jeugdkamp. Het kamp is dit jaar (2018) van vrijdagavond 15 april tot en met zondagmiddag 17 april. 

Klik  hier voor het verslag en de foto’s

Klik hier om je in te schrijven

Over het jeugdkamp

Onder de nieuwe leden is er mogelijk nog sprake van ‘onbekendheid’ voor dit geweldige evenement.

Van vrijdagavond tot zondag zijn we dan met een grote groep jeugdleden naar ergens in Nederland. Er zijn deelnemers die nog een jaar langer blijven schaatsen om dit super weekend nog een keer mee te kunnen maken. Het kamp is leuk voor jeugdleden van alle leeftijden. Dus of je nu 6 of 13 jaar bent, het maakt niet uit, je zult het geweldig naar je zin hebben.

Het is een weekend zonder schaatsen maar met speurtochten, avondspelen, knutselopdrachten, toneel en vooral heel veel plezier.

jeugkamp 2013

We gaan naar een kampeerboerderij. Hers waar onder toezicht van de gemotiveerde leiding heel braaf geslapen wordt ;). Het kamphuis beschikt over een voetbal- en basketbalveld, et kamphuis heeft een grote eet-/ activiteitenzaal en natuurlijk voldoende slaapplaatsen voor deelnemers en leiding. De wat oudere deelnemers slapen in twee grotere slaapkamtafeltennistafel, speeltuin en een overdekt terras.

Tussen de spelonderdelen door hebben de deelnemers voldoende tijd om met leeftijdgenoten/ vrienden/ vriendinnen te chillen.

Informatie over het volgend kamp wordt ruimschoots van te voren bekend gemaakt. Meestal lekken de eerste geruchten al ruim voor een nieuwsbrief of voor publicatie op deze site uit!

 

Inschrijven

De inschrijvingen voor het jeugdkamp zijn weer geopend.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan

 

Voor wie?

Alle jeugdschaatsleden van DKIJV, DVIJC en IJVP in de leeftijd van 6 tot 13 jaar.

 

Kosten

De kosten voor het kamp zijn €57,50 per deelnemer, voor 2 deelnemers uit één gezin is het bedrag €110,00 en voor 3 deelnemers uit één gezin is het bedrag €157,50. Voor DKIJV leden gaat dit per automatische incasso. Leden van  DVIJC, IJVP en Nootdrop krijgen email met betalingsverzoek.

 

Vervoer

We gaan voor de heenreis een bus regelen, voor de terugreis proberen we ook een bus te regelen maar als dit niet lukt zal er weer een beroep op een aantal ouders worden gedaan.

 

Foto’s en verslagen

De foto’s zijn terug te vinden bij foto’s. Downloaden van de foto’ s staat vrij, gelieve geen foto’s van andere leden verspreiden zonder toestemming.

 

Vragen of informatie?

Voor al uw vragen over het kamp:
Willem Holierhoek (trainer gr 6)
Email: jeugdkamp@dkijv.nl
Tel: 015 – 2135214
Mob: 06 – 30835103

Laatst gewijzigd op 2 februari 2018 om 15:11