Lidmaatschap DKIJV

Op deze pagina vind wat je bij DKIJV kunt doen en hoe je lid kunt worden en hoe je je lidmaatschap kunt opzeggen.

Voor iedere schaatser en skeeleraar (inline skaten); beginnend/gevorderd, heeft DKIJV passende trainingsmogelijkheden. Voor de jeugd (en hun ouders), de recreatierijders en ook zeker voor de (fanatieke) wedstrijdrijder. Jong of oud, iedereen is welkom. In de zomer houden we naast het inline skaten onze conditie op peil met een conditietraining en door te wielrennen.

 

Schaatsen

Bij DKIJV kun je Langebaanschaatsen (meest bekend), Marathonschaatsen (meer strijd) en Shorttracken (grotere kick). Ben je tussen de 6 en 12 jaar en wil je gewoon leren schaatsen? Dan is het jeugdschaatsen waarschijnlijk wat voor jou. Schaatsen doen we in bijna alle gevallen op de uithof in Den Haag.

Wil je schaatsen bij DKIJV? Dan ga je een lidmaatschap aan met DKIJV en meld je je aan voor een schaatsabonnement aan, geheel passend op jouw wensen. Jaarlijks wordt het lidmaatschap en het abonnement stilzwijgend verlengd.

Meer informatie over Langebaanschaatsen
Meer informatie over Marathonschaatsen
Meer informatie over Shorttracken
Meer informatie voer het Jeugdschaatsen

Informatie schaatsseizoen 2017/2018
Aanmelden Schaatsabonnement

 

Inline skaten (skeeleren)

Lekker in het zonnetje rijden en samen met gelijk gestemden tochtjes maken of serieuzer wedstrijden rijden het kan allemaal bij DKIJV. DKIJV verzorgt voor jong en oud trainingen om je techniek te verbeteren zodat je bijvoorbeeld veilig kunt remmen.

Wil je inline skaten bij DKIJV? Dan ga je een lidmaatschap aan met DKIJV en meld je je aan voor een inline skate-abonnement, geheel passend op jouw wensen. Jaarlijks wordt het lidmaatschap en het abonnement stilzwijgend verlengd.

Meer informatie over inline skaten
Informatie over Conditietraining 2017

 

Conditietraining

Om in de zomer je condititie in de zomer op pijl te houden organiseert de DKIJV een aantal activiteiten onder andere een droogtraining/conditietraining. Hier hoef je enkel lid te zijn van DKIJV, hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

Meer informatie Conditietraining bij DKIJV
Informatie over Conditietraining 2017

 

Wielrennen

Het doel is om elke week een leuk rondje voor zowel de minder snelle als de snelle rijders te rijden. De ronde start vanaf de skeelerbaan in Nootdorp en duurt meestal 2 tot 3 uur. Wil je meer weten? Mail dan naar info@dkijv.nl.

 

Hoe kan ik lid worden?

Wil je schaatsen of skeeleren bij DKIJV? Dan dien je lid te worden. Dat doe je door online een formuliertje in te vullen. Daarna nemen we natuurlijk even contact met je op 🙂

Kosten

De contributie voor het lidmaatschap van DKIJV wordt jaarlijks automatisch afgeschreven door middel van een machtiging. Dit gebeurt in juli van het verenigingsjaar. Het verenigingsjaar van DKIJV loopt van 1 mei tot en met 30 april. Jaarlijks wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. De contributie is leeftijdsafhankelijk:

Senioren en masters geboren voor 1 juli 1994 € 37,50
Neo-senioren geboren tussen 30 juni 1993 en 1 juli 1998 € 37,50
Junioren A geboren tussen 30 juni 1998 en 1 juli 2000 € 37,50
Junioren B geboren tussen 30 juni 2000 en 1 juli 2002 € 32,50
Junioren C geboren tussen 30 juni 2002 en 1 juli 2004 € 32,50
Pupillen  geboren na 30 juni 2004 € 27,50

Lid worden van DKIJV

 

Abonnement en/of lidmaatschap opzeggen?

We hopen natuurlijk van niet, maar wil je jouw abonnement beëindigen, dan kan dat schriftelijk aan ledenadministratie@dkijv.nl.

Laatst gewijzigd op 2 april 2018 om 12:31