Jeugdkamp

Aan het eind van het schaatsseizoen gaat de jeugd van DKIJV, DVIJC en IJVP op jeugdkamp.

Meteen inschrijven

 

Voor degenen die nog niet eerder zijn mee geweest op ons jeugdkamp, alvast een voorproefje wat je kan verwachten.

Programma

Dit jaar vertrekken wij niet bij het clubhuis van DKIJV, omdat het kamphuis in de buurt is kan je gebracht worden door je ouders/verzorgers.

Het is een weekend zonder schaatsen, maar met speurtochten, avondspellen, knutselen, samenwerkingsopdrachten en nog veel meer, maar het belangrijkste van alles, vooral veel plezier. Er is voldoende tijd om met leeftijdsgenoten, vrienden en vriendinnen te chillen.

Het kamphuis

We gaan naar een kamphuis in een bos met een speelterrein met voetbalgoals, tafeltennistafels, een volleybalveld en heel veel materiaal om hutten te bouwen. Het kamphuis is van de scouting en dat brengt wat leuke extra’s mee. Dit jaar slaapt iedereen op een luchtbed of matje die zelf meegenomen wordt, ook het plastic servies moet zelf meegenomen worden. Het kamphuis heeft een grote slaapzaal wat gescheiden wordt door een groot doek. Dat betekent dat alle kinderen op 1 grote slaapzaal slapen met een scheiding voor de jongens en meisjes.

Wanneer

Vrijdag 31 maart tot zondag 2 april 2023

Waar

Dat is nog even geheim 😊

Voor wie is het kamp?

Alle jeugdleden van DKIJV, DVIJC en IJVP vanaf 8 jaar tot en met 13 jaar.

Kosten

De kosten voor dit jaar zijn € 65 per deelnemer.

Voor DKIJV leden gaat dit per automatische incasso. Leden van DVIJC en IJVP krijgen email met betalingsverzoek. 

Afmelden

Afmelden kan i.v.m. ziekte of ander onmacht. Bij afmelden met een andere reden, kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Graag de afmelding zo snel mogelijk doorgeven, omdat we dan de deelnemers die mogelijk op de reservelijst staan blij kunnen maken.

Vervoer

Het kamphuis is dit jaar dichtbij, wat betekent dat iedereen zelf gebracht wordt door ouders/verzorgers. Gaan je schaats vrienden of vriendinnetjes ook? Kijk of jullie dan gezellig met elkaar mee kunnen rijden, dan start het kamp al voor jullie in de auto.

Inschrijven

De inschrijvingen voor het jeugdkamp 2023 zijn vanaf 8 maart open! 

Er kunnen 65 deelnemers mee, dus VOL = VOL

Inschrijven

 

Foto’s en verslagen

De foto’s zijn terug te vinden bij foto’s. Downloaden van de foto’ s staat vrij, maar gelieve geen foto’s van andere leden verspreiden zonder toestemming.

 

Vragen of informatie?

Voor al uw vragen over het kamp
Joppe Kleiweg
jeugdkamp@dkijv.nl

Laatst gewijzigd op 8 maart 2023 om 13:31