Jeugdkamp

Aan het eind van het schaatsseizoen gaat de jeugd van DKIJV, DVIJC, IJVP en Nootdorp op jeugdkamp. Het kamp is dit jaar (2020) van vrijdagavond 3 april tot en met zondagmiddag 5 april. 

 

Meteen inschrijven

 

Over het jeugdkamp

Onder de nieuwe leden is er mogelijk nog sprake van ‘onbekendheid’ voor dit geweldige evenement. Leden die echter al een keer mee zijn geweest blijven soms een jaar langer jeugdschaatsen, zodat ze een keer extra meekunnen!

Programma

We vertrekken vrijdagavond met de bus van het Clubhuis van DKIJV naar het kamphuis. Van vrijdagavond tot zondagmiddag zijn we dan met een grote groep jeugdleden ergens in Nederland (vaak in de buurt van Eersel). Het is een weekend zonder schaatsen maar met speurtochten, avondspelen, knutselopdrachten, samenwerkingsopdrachten, toneel en vooral heel veel plezier. Tussen de spelonderdelen door hebben de deelnemers voldoende tijd om met leeftijdgenoten,vrienden en vriendinnen te chillen.

jeugkamp 2013

 

Het kamphuis

We gaan altijd naar een kamphuis. Daar is vaak een voetbalveld, een tafeltennistafel, een speeltuin, een grote eet-/ activiteitenzaal en natuurlijk zijn er voldoende slaapplaatsen (stapelbedden) voor de deelnemers en leiding. De wat oudere deelnemers slapen apart van de jongere deelnemers.

Informatie over het volgend kamp wordt ruimschoots van te voren bekend gemaakt. Meestal lekken de eerste geruchten al ruim voor een nieuwsbrief of voor publicatie op deze site uit!

 

Voor wie is het kamp?

Alle jeugdschaatsleden van DKIJV, DVIJC, IJVP en de Nootdorpse IJsclub in de leeftijd van 6 tot 13 jaar.

 

Kosten

De kosten voor dit jaar worden binnenkort bekend gemaakt en zijn waarschijnlijk iets hoger dan vorig jaar. De kosten voor het kamp waren in 2019 €65 per deelnemer, voor 2 deelnemers uit één gezin was het bedrag €125 en voor 3 deelnemers uit één gezin €185. Voor DKIJV leden gaat dit per automatische incasso. Leden van  DVIJC, IJVP en Nootdrop krijgen email met betalingsverzoek.

Je kunt tot 3 weken voor het kamp afzeggen, daarna brengen we de kosten in rekening. Na die tijd kunnen we afspraken met de bus en het kamphuis namelijk niet meer wijzigen.

 

Vervoer

We gaan voor de heenreis een bus regelen, voor de terugreis proberen we ook een bus te regelen maar als dit niet lukt zal er weer een beroep op een aantal ouders worden gedaan.

 

Inschrijven

De inschrijvingen voor het jeugdkamp zijn weer geopend!

Inschrijven

 

Foto’s en verslagen

De foto’s zijn terug te vinden bij foto’s. Downloaden van de foto’ s staat vrij, maar gelieve geen foto’s van andere leden verspreiden zonder toestemming.

 

Vragen of informatie?

Voor al uw vragen over het kamp:
Dick Bakker (trainer groepje 6)
jeugdkamp@dkijv.nl
06 – 20 73 50 47

Laatst gewijzigd op 20 februari 2020 om 14:08