Sponsors

Brouwer Bouwbedrijf

Roel (eigenaar) heeft na de inbraak in het clubhuis veel werk gehad aan het herstel van de schade en heeft de gemaakte uren gesponsord, heel fijn!

http://www.brouwerbouwbedrijf.nl/

Van de Velde-consultancy

van de Velde Consulting

vdvelde-consultancy is een adviesbureau, dat zich richt op de aluminium producerende, verwerkende, gebruikende en recyclende industrie. Naast deze activiteit maakt kennisontwikkeling, overdracht een belangrijk deel uit van de activiteiten. Het ontwikkelen, begeleiden en uitvoeren van onderzoek projecten behoren tot de sterke kanten van vdVelde-Consultancy. Bedrijven kunnen vdVelde-Consultancy inhuren voor oplossingsgerichte advisering, aluminium en bedrijfskundige vraagstukken betreffende.Tevens is vdVelde-Consultancy betrokken bij de uitvoering van de “Masterclass Aluminium Technology” in nauwe samenwerking met de Stichting “Bonijm” Bevordering Ontwikkeling Niet IJzer Materialen.

http://www.vdvelde-consultancy.nl/


Anco pure Vanda

Anco sponsort de gehele kleding outfit van de DKIJVselectie.

http://www.anco-pure-vanda.nl/nl


Pedicurepraktijk Lydia Vieveen – van der Helm

Op_Goede_Voeten

Gediplomeerde pedicure behandelt op deskundige wijze uw voetnagels, huid en verhelpt allerlei ongemakken zoals:eelt, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels.

Ter introductie behandel ik u de eerste keer voor slechts € 17,50.

Stompwijkseweg 34
2266 GE Leidschendam
070 327 99 18 / 06 25 25 31 13


Goeman & v/d Sman

Ook voor zink-, dakwerk, timmerwerk, kleine verbouwingen en 
onderhoud aan uw installatie.

http://www.goemanenvdsman.nl/


Van Tolsport

Van Tol Sport is de schaatsspecialist uit het Westland. Wij hebben een groot assortiment schaatsen en kunnen elke schaatsen op weg helpen. En ook voor tweedehands schaatsen kunt u bij ons terecht! Met meer dan 35 jaar schaatservaring proberen wij u de beste service te bieden. Ook het slijpen en ronden van de schaats behoort tot onze werkzaamheden. En natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment schaatskleding, schaatshelmen en handschoenen.. 

Dus of u nu begint met schaatsen, of dat u al een professional bent. Kom eens langs in onze winkel in Poeldijk en wij helpen u graag!

https://vantolsport.nl/schaatsen/


Flexchair

Een sterke en gezonde rug begint bij een dynamisch actieve zit: de Flexchair®. De Flexchair® bestaat uit een voet, een tussenstuk en een zitting, heeft geen rugleuning en geen armsteunen. Twee kogelgewrichten (2×3D) laten bewegingen toe in alle richtingen. De rug krijgt zijn vrijheid van bewegen terug.

Zittend bewegen met de Flexchair® heeft veel voordelen: coördinatie en stabiliteit verbeteren, sportieve prestaties nemen toe en het zittende werk wordt langer volgehouden. Geef rugklachten geen kans, gebruik de Flexchair® elke dag. Voel je vrij en werk met plezier!

www.flexchairmovement.nl


Technisch adviesbureau ERS

ers

Technisch advies buro ERS is een onderneming die streeft naar functionele ontwikkelingen binnen de automatisering. Binnen ERS zijn vakmensen vanuit met kennis uit verschillende achtergronden samen bezig met het behalen van het optimale! Kleine tot grote automatische systemen worden bedacht, vervaardigd, getest en geïnstaleerd. Voor elk probleem wordt gezocht naar de beste oplossing. Heeft u een technische probleem of wilt u binnen uw onderneming machinale automatisering toepassen maar zijn hier geen standaard machines voor? Dan bent u bij ERS op het juiste adres. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

https://www.tabers.nl/


Hoveniersbedrijf Klein-Boskoop

TUINAANLEG: wij verzorgen alle aanlegwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven.

TUINONDERHOUD: Wij verzorgen tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor een voorjaars of najaarsbeurt staan wij graag voor u klaar.

TUINONTWERP: Heeft u nog geen idee wat u met uw tuin aan moet. En hoe u uw droom tuin kunt realiseren. Dan kunt u bij ons ook terecht voor een tuinontwerp.

https://klein-boskoop.nl


Castelein bv

Al meer dan 40 jaar lever Castelein Heibedrijf kwalitatief hoogstaand heiwerk op alle niveaus. Met het motto “Castelein, de vakbekwame basis” hebben wij al vele projecten met succes afgerond.


F.Asselman

Logo_fred

Haitsma Schaatssport

Haitsma

Wij verkopen en slijpen al meer dan 50 jaar schaatsen.
Een vakkundig advies bij het kopen van uw schaatsen is bij ons een waarborg. Een complete sortering topmerken hebben wij vanaf september in voorraad.

www.haitsmasport.nl

Laatst gewijzigd op 3 september 2019 om 17:04