Lidmaatschap DKIJV

Op deze pagina vind je wat je bij DKIJV kunt doen, hoe je lid kunt worden en hoe je je lidmaatschap kunt opzeggen.

Voor iedere schaatser en skeeleraar (inline skaten); beginnend/gevorderd, heeft DKIJV passende trainingsmogelijkheden. Voor de jeugd (en hun ouders), de recreatierijders en ook zeker voor de (fanatieke) wedstrijdrijder. Jong of oud, iedereen is welkom. In de zomer houden we naast het inline skaten onze conditie op peil met een conditietraining en door te wielrennen.

Direct lid worden van DKIJV

Schaatsen

Bij DKIJV kun je Langebaanschaatsen (meest bekend), Marathonschaatsen (meer strijd) en Shorttracken (grotere kick). Ben je tussen de 6 en 12 jaar en wil je gewoon leren schaatsen? Dan is het jeugdschaatsen waarschijnlijk wat voor jou. Schaatsen doen we in bijna alle gevallen op de uithof in Den Haag.

Wil je schaatsen bij DKIJV? Dan ga je een lidmaatschap aan met DKIJV en meld je je aan voor een schaatsabonnement aan, geheel passend op jouw wensen. Jaarlijks wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd en moet je in juli / augustus aangeven wat je schaatsabonnement voor het nieuwe seizoen wordt, hierover krijg je tijdig bericht.

Meer informatie over Langebaanschaatsen
Meer informatie over Marathonschaatsen
Meer informatie over Shorttracken
Meer informatie voer het Jeugdschaatsen

Inline skaten (skeeleren)

Lekker in het zonnetje rijden en samen met gelijk gestemden tochtjes maken of serieuzer wedstrijden rijden het kan allemaal bij DKIJV. DKIJV verzorgt voor jong en oud trainingen om je techniek te verbeteren zodat je bijvoorbeeld veilig kunt remmen.

Wil je inline skaten bij DKIJV? Dan ga je een lidmaatschap aan met DKIJV en meld je je aan voor een inline skate-abonnement, geheel passend op jouw wensen. Jaarlijks wordt het lidmaatschap en het abonnement stilzwijgend verlengd.

Meer informatie over inline skaten

Conditietraining

In de zomermaanden wordt er vanaf begin mei tot eind september elke woensdag van 19.00 – 20.30 uur(+/-) vanuit het clubhuis (Sportring 1) een droogtraining georganiseerd (Wees niet te laat, 19u zijn we weg en gaat de deur op slot). Naast conditietraining wordt er vooral veel aandacht besteed aan de schaatstechniek en de houding. Geen zomer-ijs dus! Er wordt gestart vanuit het clubhuis en daarna toeven we naar de Delftse Hout.

Meer informatie over de conditietraining

Wielrennen

Er zijn enkele leden die op eigen initiatief wielrennen op dinsdag. Die vertreken in de Zomer vana 19:00 vanaf de skeelerbaan in Nootdorp (Oudeweg 74, Nootdorp). Er is een A-groep en een B-groep. Stuur een mailtje naar communicatie@dkijv.nl als je in de appgroep wilt.

Disclaimer
De fietsavond valt NIET onder de ‘officiële DKIJV activiteiten’, omdat het niet onder de aansprakelijkheidsverzekering valt die DKIJV via de KNSB heeft. Iedereen doet dus onder eigen verantwoordelijkheid mee.

Meer informatie over het Wielrennen

Hoe kan ik lid worden?

Wil je schaatsen of skeeleren bij DKIJV? Dan dien je lid te worden. Dat doe je door online een formuliertje in te vullen. Daarna nemen we natuurlijk even contact met je op 🙂

Leeftijdsindeling

Kosten

De contributie voor het lidmaatschap van DKIJV wordt jaarlijks automatisch afgeschreven door middel van een machtiging. Dit gebeurt in juli van het verenigingsjaar. Het verenigingsjaar van DKIJV loopt van 1 mei tot en met 30 april. Jaarlijks wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. De contributie is leeftijdsafhankelijk:

Pupillen€ 36,00*
Junioren C en B€ 41,00*
Junioren A t/m Masters€ 46,00*
* Inclusief €3,- administratiekosten.

Lid worden van DKIJV

Abonnement en/of lidmaatschap opzeggen?

We hopen natuurlijk van niet, maar wil je jouw abonnement beëindigen, dan kan dat schriftelijk aan ledenadministratie@dkijv.nl.

Laatst gewijzigd op 12 juli 2024 om 13:12