Abonnementhouders wedstrijden

Niets is leuker om naast al het trainen van je techniek ook te kijken hoe hard je eigenlijk wel gaat. Om de paar weken op een zondag ochtend vinden de abbonnementhouderwedstrijden plaats op de uithof. Schrik niet, deze beginnen dan om 7:00 uur. Dan heb je nog wat aan je dag!

Vooral in het begin rijdt je vooral voor je eigen tijd, kan ik mijn persoonlijk record (PR)verbeteren? Maar dit doe je natuurlijk wel tegen iemand anders! Deze tijden worden officieel vast gelegd en worden genoteerd op de site van de KNSB (SARA tijden). Als je wat meer ervaring hebt kun je je krachten meten aan die van anderen, je kent de tegenstanders beter en weet inmiddels wat je persoonlijk record is.

Om deel te kunnen nemen aan de wedstrijden dien je dit kenbaar te maken aan het secretariaat. Naast het aanmelden worden hiervoor jaarlijks extra kosten voor berekend (zie lidmaatschap). Denk dan gelijk na over de marathon competitie, kost slechts ietsjes meer. Ook zeker leuk om ons aan deel te nemen!

De wedstrijden die verreden gaan worden staan vermeld op de site van het gewest:
http://www.knsbgewestzh.nl/langebaan/wedstrijdprogramma/

Het aanmelden voor een wedstrijd dien je zelf te doen als je een wedstrijdlicentie hebt en vastrecht hebt betaald. Voor de handleiding hoe het in zijn werk gaat dien je onderstaand document te raadplegen.
Handleiding aanmelden

Laatst gewijzigd op 24 december 2013 om 19:52