Proeflessen

Jeugd

Wil je leren schaatsen?

DKIJV nodigt kinderen tussen de 5 en 12 jaar uit om eens een keertje te komen proefschaatsen op De Uithof in Den Haag. Dit kan vanaf begin oktober tot eind maart. Ook volwassenen zijn van harte welkom om een proefles te volgen.

Kinderen tussen 5 en 12 jaar, kunnen 4 lessen volgen voor slechts 20 euro.

Aanmelden proeflessen

Jeugdschaatsen op noren

De proeflessen worden gegeven tijdens de reguliere jeugdschaatslessen. Je kan op elk moment in het seizoen met de proeflessen beginnen. Echter, we willen graag dat je van te voren aanmeldt*. Als het bevalt, kunt u uw zoon of dochter alsnog opgeven voor het lidmaatschap en het schaatsabonnement bij DKIJV. De kosten van de proeflessen worden dan in mindering gebracht op het abonnement.

Om te leren jeugdschaatsen op noren op de 400 meter baan ben je welkom elke zaterdag van 18.30 tot 19.30 uur. We werken met verschillende niveau groepen en zo kom je telkens een niveau hoger.

Als je vragen hebt, neem dan even contact op met onze DKIJV jeugdschaats-coördinator Leon van Bohemen: jeugd@dkijv.nl.

Aanmelden proeflessen

Shorttracken

Voor het shorttracken ben je welkom op woensdag van 18:50 uur tot 19:50 uur op De Uithof (ijshockey hal binnen) en vrijdag van 19:00 tot 20:15 uur in het Silverdome te Zoetermeer.

De shorttrack stage van 4 lessen vindt plaats op de ijshockeybaan (binnenhal). Je kunt dus direct leren schaatsen bij het shorttracken maar steeds meer jeugd kiest er voor om naast het langebaan schaatsen ook te gaan shorttracken. Naast het feit dat het heel goed is voor je bochten-techniek, is het ook erg cool! Om dit ook te ervaren kun je ook een paar keer komen proberen.

Na het aanmelden ontvangt je nadere informatie per mail en als je dat wenst, bellen we je terug om je vragen te beantwoorden.

Als je vragen hebt, neem dan even contact op met onze DKIJV shorttrack-coördinator Michel van Zuijlen: shorttrack@dkijv.nl.

Aanmelden proeflessen Shorttrack

Jongeren en volwassenen

Wil je (leren) schaatsen en ben je 13 jaar of ouder?

Voor junioren (t/m), senioren en masters kan er op aanvraag een proefles worden ingepland. We kunnen dan tevens kijken wat het niveau is en samen een passende trainingstijd overeenkomen. Plaatsing zal in overleg gebeuren op basis van beschikbaarheid van de trainingstijden en schaatservaring.

Voor beginners adviseren we de zaterdagochtend om 7.00 uur of dinsdag om 20:00 uur en de gevorderden kunnen instromen op woensdagavond om 22.00 uur.

Heb je al bij een andere vereniging wedstrijden geschaatst, dan kunnen we op basis van de ranglijsten de indeling in een passende trainingsgroep bepalen.

Voor een proefles betaal je alleen de gebruikelijke Uithof-prijs. Graag wel eerst contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@dkijv.nl), in verband met de toelating op De Uithof.

Ik wil graag meer weten

Lid worden?

Als het bevalt, kunt u uw zoon of dochter alsnog opgeven voor het lidmaatschap en het schaatsabonnement bij DKIJV. De kosten van de proeflessen worden dan in mindering gebracht op het abonnement. (Extra info) De proeflessen op noren (Langebaan) en Shorttrack zijn te combineren. Zo kun je 2 lessen shorttrack volgen en 2 lessen Langebaan voor €20. Om je in te schrijven voor het proefschaatsen klik hier en als je een combi wilt vermeldt dit even in het opmerking veld.

Voor het inschrijfformulier om direct lid te worden van DKIJV klik hier naar het inschrijvingsformulier. Bij de inschrijving heeft DKIJV een machtigingsformulier nodig voor het incasseren van het abonnements- en lidmaatschapgeld. Klik hier om het formulier te kunnen uitprinten: machtingsformulier.

Lid worden bij DKIJV

Laatst gewijzigd op 10 september 2021 om 12:10