Rabobank sponsorfietstocht

Laat onderaan je reactie achter!

Schermafbeelding_2011-09-20_om_23.41.36Zoals in het laatste clubblad heeft gestaan, is DKIJV in geschreven voor de RABO-sponsorfietstocht. De Rabobank, sponsort alle verenigingen die hier aanstaande zondag 25 september aan meedoen, met maximaal Euro 500,-. Minimaal 25 deelnemers  per vereniging dienen de tocht van 60 km te volbrengen om de max. 500 euro te kunnen verkrijgen. 

Voor een vereniging met zoveel fietsers in haar geledingen is dit een cadeautje wat we zeker niet willen laten liggen.

Het bestuur denkt na over een goede besteding van dit geld en suggesties zijn welkom! 

We willen dan ook iedereen, van harte adviseren om zich hier alsnog voor op te geven, bij Yannick van Hagen tel. 06 38 229 692 of NIKE_Y06@hotmail.com. We starten vanaf het clubhuis om 9:30 en gaan dan door naar De Viergang in Pijnacker waar de 60 km van start zal gaan. Bel of mail Yannick voor nadere informatie.


Laat een reactie achter