Jan van Schie is overleden

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen zaterdag heeft ons het bericht bereikt dat Jan van Schie op 72 jarige leeftijd is overleden, nadat hij een ongelijke strijd heeft moeten voeren. We gedenken in Jan een uitermate sympathieke en betrokken clubgenoot, die zich op vele fronten actief voor de club heeft ingezet.

Bestuurlijk, maar vooral als trainer, heeft hij zijn sporen verdiend, en is daarbij zelf ook altijd sportief actief geweest. De laatste jaren ging dat minder, en heeft hij eerst de Weissensee, en daarna het schaatsen op de Uithof stapje voor stapje op een lager pitje gezet. Maar bovenal herinneren we Jan als warme gezellige persoonlijkheid, een levensgenieter, wat hij ook altijd uitstraalde.

We wensen Carlien en de familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

DKIJV bestuur


Laat een reactie achter