Balansdagbokaal as vrijdag 13/9

Laat onderaan je reactie achter!

Helaas is het clubkampioenschap afgelast. Gelukkig is er nog één grote prijs te vergeven dit seizoen. De tweede balansbokaal wedstrijd zal worden verreden op as vrijdag 13-sept om 19:00 te Rijswijk.

De hoofdprijs is de Prachtige wisselbokaal gemaakt van 100% glimmend plastic. Het bemachtigen van deze trofee is alleen mogelijk door volledige behendigheid op de skeelers te vertonen. Alle oefeningen zijn deze zomer behandeld in groepje 2, en zijn dus voor iedereen mogelijk.

Groepje 1 wordt deze dag samengevoegd en zal meedoen met de wedstrijd. Bij groepje 1 zal nog niet alles lukken, dat wordt in de beoordeling meegenomen d.m.v. een correlatiecoëfficiënt. Anders dan normaal met schaatsen en skeeleren is de snelheid en tijd niet belangrijk.

Het betreft een volledige jurysport met een puntensysteem. En elke jurysport heeft een vrije kür, dus wij ook. De boordeling zal worden gedaan door een oneven aantal juryleden. Het jurybesluit is onherroepelijk, en er kan door de kinderen geen protest of hoger beroep worden aangetekend bij een jury d’appèl.

Het toernooi staat ook open voor de hogere groepen, als ze mee durven te doen in ieder geval. Om de wedstrijd in dat geval zo oneerlijk mogelijk te laten verlopen, worden de wedstrijdonderdelen pas op de dag zelf bekend gemaakt.

De regels
Er moeten een aantal onderdelen worden verreden.
De maximale score per onderdeel is 5 punten.
Met de vrije kür is alles mogelijk binnen 1 minuut, de kür moeten de kinderen zelf verzinnen b.v. op één wiel rijden, een speciale manier van remmen of een truc in totale stilstand. Kortom, wie op alle onderdelen het maximale aantal punten haalt, heeft gegarandeerd de prachtige bokaal een keer thuis staan deze winter.

Ik wens iedereen heel veel succes aanstaande vrijdag.
Serge – De Trainer.


Laat een reactie achter