De balans van de balansbokaal

Laat onderaan je reactie achter!

Vrijdag 18 september 2020 – Het was even doorwerken met de Inline-Skate Commissie, maar de 3e balansbokaal moest en zou georganiseerd worden als seizoensafsluiter. Zonder voorinschrijving is het toch altijd even spannend of er wel genoeg mensen komen opdagen. Maar het was uiteindelijk met 50 deelnemers weer groter dan vorig jaar.

Alle vrijwilligers, hulpvaardige ouders en trainers hartelijk bedankt voor jullie hulp met het voltooien van het seizoen.

Het was mooi om te zien dat alle leeftijden en niveaus in gemixte groepen de onderdelen afwerken. Daarbij is er vaak een maximale score gehaald. We laten even in het midden of dat kwam doordat het te makkelijk was of dat jullie te goed hebben/zijn getraind. We houden het even op het laatste.

Onderdelen

Het onderdeel hoogspringen roept altijd wat vragen op over het nut hiervan. De uitleg is simpel: de laagste stand (stand 1) staat gelijk aan een trottoir /stoeprand. Elke stand daarna gaat het officiële 4 inch omhoog tot de hoogste: stand 8. In deze stand van 33 inch sprong Joppe wel 83,8 cm, wat toch wel als een officieel clubrecord mag gelden.

Waar de lat toch ook wel weer veel hoger is gelegd is de vrije kür, waarbij de jury verbaast was over het aantal trucs die weer ten tonele verschenen.

Prijsuitreiking

Door de grote opkomst werd het toch weer gauw laat en  de prijsuitreiking kon pas de maandag erna plaatsvinden. Na bekendmaking van de winnaars werd de met snoep gevulde bokaal op het heilige asfalt leeg geworpen en  kon er naar hartenlust gegraaid worden.

Meer foto’s

Er zijn door Annewil talloze foto’s gemaakt en een selectie van de foto’s vind je hier.

Tot volgend voorjaar!

Uw verslaggever,
Serge van der Goes


Laat een reactie achter