130 jaar Gewest ZH. Lustrumprogramma

Laat onderaan je reactie achter!

Dit jaar vieren we het 130-jarig bestaan van Gewest Zuid-Holland. Na het succesvol verlopen symposium op 15 oktober vervolgen we het lustrumprogramma op zondag 11 december met vrij schaatsen, een kerstmarkt én de Boelsma Memorial, een spectaculaire sprintwedstrijd voor pupillen en junioren. Na de wedstrijd is er volop gelegenheid om na te borrelen in Grand Café ‘De Uithof’.

Boelsma Memorial

De Boelsma Memorial is een spectaculaire kortebaanwedstrijd over 100 meter voor pupillen en junioren. Ter nagedachtenis aan Ger Boelsma senior, grondlegger van het clubschaatsen op De Uithof.

Met splijtende starts, spetterende lichtshows en pure topsnelheid belooft de Boelsma Memorial een groot spektakel te worden. Deelname staat open voor alle pupillen en junioren met een wedstrijdlicentie. Komt dat zien!

Inschrijflink voor deelnemers

Kerstmarkt

In de schaatshal is er vanaf 12:30 een gezellige kerstmarkt waar lokale ondernemingen zoals Wijtman Tweewielers Wateringen en banketbakkerij De Vries uit Den Haag hun producten met leuke kortingen aanbieden.

Vrij schaatsen

Daarnaast is het mogelijk om van 12:45 tot 16:30 uur voor een gereduceerd tarief zelf de schaatsen onder te binden.

Tickets bestellen

Programma

12:45-18:00 – Kerstmarkt

12:45-16:30 – Vrij schaatsen voor publiek

17:00-21:00 – Boelsma Memorial

21:00-24:00 – Naborrelen in Grand Café ‘De Uithof’

Vragen over deze activiteiten? Neem contact op met de organisatie.

We sluiten het lustrumjaar af met een spetterend feest in maart 2023. Volg vooral onze website en sociale media voor lustrumupdates.

Hartelijke groet,

Jan Revet (Secretaris KNSB)


Laat een reactie achter