Herstart DKIJV Langebaan Wedstrijdgroep

Laat onderaan je reactie achter!

De DKIJV Langebaan Wedstrijdgroep is weer terug! Met dezelfde insteek als voorheen, maar nu vernieuwd en beter afgestemd op verschillende talentengroepen en multidisciplinaire trainen.

De DKIJV Langebaan Wedstrijdgroep biedt een geweldige kans voor pupillen en junioren om zich in de winterperiode in te zetten voor wedstrijden en samen te trainen in een leuke en uitdagende omgeving.

Hieronder kan je de details vinden over de wedstrijdgroep en aanmelding:

DKIJV Langebaan Wedstrijdgroep: De DKIJV Langebaan wedstrijdgroep is een groep van fanatieke wedstrijdrijders (zowel marathon als langebaan), die graag trainen en wedstrijden rijden maar waarbij plezier en gezelligheid het belangrijkste is.

Deelnemers DKIJV Wedstrijdgroep Langebaan: De wedstrijdgroep is voor alle pupillen (vanaf pupil B) en junioren die een wedstrijdlicentie hebben. Iedereen die een wedstrijdlicentie heeft kan zich inschrijven voor de wedstrijdgroep, dit betekent dat er niet geselecteerd wordt op tijden. De wedstrijdgroep is vrijwillig maar niet vrijblijvend, dus aanwezigheid op trainingen en wedstrijden wordt verwacht.

Extra’s als deelnemer van de wedstrijdgroep: Interclubwedstrijden, voorlichtingen, persoonlijke begeleiding, trainingskampen.

Persoonlijke gesprekken en voorlichting: Als een rijder zich heeft aangemeld voor de wedstrijdgroep zal hij/zij een stukje persoonlijke begeleiding krijgen. Onderdelen van deze begeleiding zijn bijvoorbeeld voorlichtingen, een jaarplan, trainingen, vast aanspreekpunt en coaching bij wedstrijden.

Wat wordt er verwacht van de deelnemers in de DKIJV Wedstrijdgroep Langebaan: Als rijders zich aanmelden voor de wedstrijdgroep zijn er een aantal verwachtingen. Het voornaamste is de inzet, hiermee wordt een actieve aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden bedoeld. Daarnaast ook het openstaan voor feedback, het luisteren en aan de slag gaan met de aanwijzingen van de trainers. Daarbij komt ook het tonen van respect, naar zowel de coaches als je teamgenoten.

Wie geeft er training en wanneer gaan we trainen: De hoofdtrainers zijn Brenda en Annewil, zij zijn de aanspreekpunten voor de rijders van de wedstrijdgroep. Zij maken het jaarplan en communiceren met de andere trainers. Wij hebben een pool van gecertificeerde trainers voor deze wedstrijdgroep, waar de wedstrijdrijders training van kunnen krijgen.

De trainingsdagen van de wedstrijdgroep zijn maandag1, woensdag1 en vrijdag1. Voorkeur gaat uit naar 2 ijs trainingen voor een rijder. Op basis van niveau worden de rijders ingedeeld in een passende groep op deze uren. De trainers van alle groepen komen uit onze pool van gecertificeerde trainers.

Let bij de abonnementsaanvraag (medio juli) op dat je je inschrijft voor deze uren. Kan jij niet op een bepaald uur, informeer dan bij de langebaan commissie (tc@dkijv.nl) welke groep het beste aansluit.

Aanmelding

Ben je enthousiast en wil je deel uitmaken van de DKIJV Langebaan Wedstrijdgroep? Meld je dan aan via de onderstaande link. We kijken ernaar uit om samen met jou een geweldige winter vol sportieve prestaties te beleven! Zodra jij je hebt aangemeld, zal je medio augustus meer informatie krijgen over de wedstrijdgroep.

Klik hier om je aan te melden!

Gastrijders & wedstrijdgroep

Gastrijders kunnen zich ook aanmelden voor de wedstrijdgroep. Geef bij de aanmelding aan dat jij gastrijder bent en van welke vereniging jij bent. Voor meer informatie stuur een mail naar tc@dkijv.nl


Laat een reactie achter