Tussenstand Pupillencompetitie langebaan

Laat onderaan je reactie achter!

Voor het tweede jaar vindt dit seizoen op de langebaan in de Uithof de Pupillencompetitie plaats. Deze competitie bestaat uit drie wedstrijden op de Uithof: de Drempelwedstrijd en de Voorjaarswedstrijd, georganiseerd door de HVHW en de Oudejaarswedstrijd van DKIJV. Op elk van deze wedstrijden zijn prijzen te winnen. Over de uitslagen van deze drie wedstrijden samen wordt een algemeen klassement opgemaakt. De nummers één, twee en drie van dit klassement van elke leeftijdscategorie krijgen een prachtige aparte prijs uitgereikt.

De pupillencompetitie is inmiddels in volle gang. De Drempelwedstrijd is geweest in oktober en op 31 december heeft ook de Oudejaarswedstrijd plaatsgevonden. Er zijn inmiddels meer dan 120 kinderen die meedoen!

Het klassement tot nu toe is hier te bekijken:
Pupillencompetitie 2014-2015 klassement na oudejaarswedstrijd

En er is dus nog één wedstrijd te gaan: de Voorjaarswedstrijd. Deze zal zoals elk jaar in de voorjaarsvakantie eind februari plaatsvinden. Alle pupillen die met hun club op zaterdag trainen op de langebaan op de Uithof kunnen meedoen. Er zijn nog veel kansen op de prijzen in deze competitie. Dus wil je een gooi doen naar de prijzen, of wil je gewoon een keer een hele leuke schaatswedstrijd meemaken, doe dan mee met de Voorjaarswedstrijd! Hou de website en je email in de gaten, over een paar weken komt er een aankondiging en kan je inschrijven.


Laat een reactie achter