Trainingskamp Junioren

Laat onderaan je reactie achter!

Van 28 december tot 30 december zijn een grote groep junioren met IJVP meegewest op trainingskamp in Tiburg. Drie deelnemers doen hier verslag van: Kathelijne, Mariska en Fiorella.

Dag 1 – We vertrokken op 28 december om 8 uur naar Tilburg. Na iets meer dan een uur rijden kwamen we aan bij de Ireen Wüst ijsbaan in Tilburg. Toen we bij de ijsbaan aankwamen gingen we eerst inlopen en daarna begon de eerste ijstraining. Na de training hadden we een uur lunchpauze en daarna begon de tweede training. Rond twee uur vertrokken we naar de kampeerboerderij waar we sliepen. De rest van de dag hadden we geen training meer en hadden we dus vrij. We keken het NK afstanden op tv en sommige speelden een spelletje. Om zes uur gingen we eten. Na het eten moest de eerste corveegroep afwassen en de rest had weer vrij. Om 22:00 begon het avondspel. We gingen naar het bos. Het spel was een soort douanespel. Je moest naar een lamp toe lopen maar in het bos liepen douaniers, oftewel begeleiders met een zaklamp. Als zij met de zaklamp op je schenen dan was je af en moest je weer terug. Na het avondspel gingen we weer terug naar de kampeerboerderij. Daar gingen we nog wat kletsen en daarna lekker slapen. 🙂

Dag 2 – Na een nacht met scheerschuimgevechten bij de jongens ging iedereen vermoeid naar het ontbijt, dat de leiders van het kamp hadden klaargezet. Nadat iedereen zijn ontbijt op had en zijn lunchpakket had klaargemaakt ging een van de corveegroepen aan het werk en kon de rest zich klaarmaken voor de training. Toen iedereen klaar was vertrokken we naar de ijsbaan met onze vaste autobestuurders/ begeleiders. Eenmaal bij de ijsbaan aangekomen was de tweede trainingsdag begonnen! Na de twee zware trainingen vertrokken we weer naar het kamphuis waar we na een pauze aan de droogtraining begonnen. Tussendoor maakten de begeleiders het avondeten zodat we na de training gelijk konden eten. We speelden een leuk avondspel wat iets weg had van het spel van de avond daarvoor. We waren terug in het kamphuis en er werden veel spellen gespeeld en wifi getapt bij de meiden omdat daar de wifi veel beter was. Wij gingen zelf een film kijken op onze kamer en daarna slapen.

Dag 3 – De volgende ochtend waren wij (de meiden) veel eerder wakker dan de jongens en waren wij al helemaal klaar met ontbijten toen de jongens aankwamen met vermoeide gezichten. We gingen naar de ijsbaan en begonnen met onze trainingen waarvan we de laatste training zelf mochten bepalen wat we gingen doen. Toen de trainingen waren afgelopen vertrokken we naar het kamphuis om onze spullen te pakken. We reden naar de verzamelplek in Delft, maar op weg daarheen stopten we nog even bij de Macdonalds om eventjes wat te eten. Nadat we wat hadden gegeten reden we weer verder.

Dit was ons verslag van het Trainingskamp in Tilburg! Bij deze willen we de begeleiders en de organisatoren van het leuke kamp bedanken. 🙂

Uw verslaggevers,
Kathelijne, Mariska en Fiorella.


2 reacties op “Trainingskamp Junioren”

  1. Juliette schreef:

    Volgens mij hebben we jullie in het zwembad opgehaald. Gelukkig maar, want tijdens het kamp was er volgens ons niet zo veel gedoucht roken we bij aankomst in de kampboerderij!

  2. Leon schreef:

    Meiden
    Bedankt voor het leuke verslag.

    IJVP
    bedankt voor de uitnodiging

    Leon

Laat een reactie achter