DKIJV-jeugdhelmen; nu te bestellen!

Laat onderaan je reactie achter!

Universele DKIJV-helmen voor de jeugd (jongens en meisjes)

Veiligheid voorop. Daarom biedt DKIJV vanaf nu universele helmen aan voor de jeugd: voor skeeleren, schaatsen of (race)fietsen. Mooie hedendaagse en comfortabele helmen, mogelijk gemaakt door Logerij Nootdorp en V.d. Velde Consultancy BV.

Serge van der Goes van Logerij Nootdorp: “Waar vroeger met diversen sporten geen helm werd gedragen, is dat nu heel normaal geworden. Ook bij het schaatsen is het een kwestie van tijd. Enkele schaatsclubs hebben afgelopen winter zelfs al een helmplicht voor het jeugdschaatsen ingevoerd.

Het was al tijdenlang de vurige wens van enkele DKIJV-ers om ook mooie eigen helmen te hebben. Dit kwam ter sprake tijdens het zaterdagochtend schaatsen.

Voor sponsoring hebben wij als bedrijf een jaarbudget. Wij sponsoren alleen zaken die gedragen worden door vrijwilligers. Ik heb twee dochters op het jeugdschaatsen zitten; dan is het iets vanzelfsprekender om de club te sponsoren.

Het uitkiezen van een goed passende en comfortabele helm had prioriteit.
De totaaluitstraling moest vanzelfsprekend bij de huisstijl van DKIJV passen.”

Bestellen?

Om de aanschaf van de helmen bereikbaar te maken, is er gekozen om de prijs door middel van sponsoring én door een grote hoeveelheid in één keer in te kopen, laag te houden.

De prijs is 30 euro. (exclusief voor DKIJV leden).

Bestel snel, klik hier

Voor de uitlevering wordt laten contact gezocht. Waarschijnlijk zal de uitlevering op woensdag zijn tijdens de zomertraining.
Wees er snel bij want er is een beperkte voorraad direct beschikbaar. Bij de start van het schaatsseizoen volgt een tweede levering.

De naam van het kind wordt op de helm gezet. Makkelijk bij eventueel verlies en bij de training.

Eventueel kan het telefoonnummer van de ouder ook op de achterzijde van de helm worden geplaatst.


Laat een reactie achter