DKIJV-helmen (grotere helmen beschikbaar en helmenplicht jeugd uitgesteld)

Laat onderaan je reactie achter!

DKIJV bood al jeugdhelmen aan voor skeeleren en schaatsen, maar nu zijn er ook helmen beschikbaar in formaat S/M en L/XL. Voor enkele kinderen was de helm namelijk te klein en daarnaast kunnen ook volwassenen (te beginnen met trainers) nu een DKIJV-helm bestellen. Trainers  hebben dus voorlopig voorrang op deze grotere helmen. Ze zijn namelijk in een beperkte oplage beschikbaar. 

Het zijn mooie hedendaagse en comfortabele helmen; mogelijk gemaakt door Logerij Nootdorp en V.d. Velde Consultancy BV. Alle helmen worden bedrukt met de logo’s van DKIJV en haar sponsors en wordt voorzien van jouw naam. De aangeboden helmen voldoen aan de door de KNSB voorgeschreven keurmerken.

Helmplicht verschoven naar 10 november (was 27 oktober)

Enkele weken geleden hebben we aangekondigd dat we vanaf 27 oktober voor alle kinderen en trainers bij het jeugdschaatsen een helmplicht willen doorvoeren. Voor de leden die nog geen helm hebben, hebben we enkele maanden geleden een echte DKIJV (kinder)helm in het leveringsprogramma opgenomen. Voor een aantal kinderen is deze helm echter te klein, derhalve hebben we onlangs een ‘grotere’ DKIJV helm in 2 maten (S/M en L/XL)  aan het pakket toegevoegd. Het lukt helaas niet om alle helmen allemaal voor 27 oktober uit te leveren. Daarom hebben we de datum van de invoeren van de helmplicht naar 10 november opgeschoven.

Bij schaatsen hoort een helm

Serge van der Goes van Logerij Nootdorp: “Waar vroeger met diversen sporten geen helm werd gedragen, is dat nu heel normaal geworden. Ook bij het schaatsen is het een kwestie van tijd. Enkele schaatsclubs hebben afgelopen winter zelfs al een helmplicht voor het jeugdschaatsen ingevoerd.

Het was al tijdenlang de vurige wens van enkele DKIJV’ers om ook mooie eigen helmen te hebben. Dit kwam ter sprake tijdens het zaterdagochtend schaatsen.

Voor sponsoring hebben wij als bedrijf een jaarbudget. Wij sponsoren alleen zaken die gedragen worden door vrijwilligers. Ik heb twee dochters op het jeugdschaatsen zitten; dan is het iets vanzelfsprekender om de club te sponsoren.

Het uitkiezen van een goed passende en comfortabele helm had prioriteit. De totaaluitstraling moest vanzelfsprekend bij de huisstijl van DKIJV passen.”

Kosten en beschikbare helmen

Om de aanschaf van de helmen bereikbaar te maken, is er gekozen om de prijs door middel van sponsoring én door een grote hoeveelheid in één keer in te kopen, laag te houden. Met dank aan onze sponsors, ‘logerij Nootdorp’ (Serge van der Goes) en ‘van de Velde Consultancy’ (Rein van de Velde) kunnen we deze helmen aanbieden voor:
– Kinderhelm                    € 30,-
– Evo helm maat S/M     € 40,-
– Evo helm maat L/XL   € 40,-

 

Weet je nog niet welke maat je nodig hebt? Dat kun je ook aangeven in je bestelling.

Bestellen

Je kunt online bestellen of op zaterdag tijdens het jeugdschaatsen.

Bestel online

De naam van het kind wordt op de helm gezet. Makkelijk bij eventueel verlies en bij de training.
Eventueel kan het telefoonnummer van de ouder ook op de achterzijde van de helm worden geplaatst.

Afhalen

Je kunt de helm afhalen bij de eerstvolgende jeugdschaatsles (zaterdag van 18:30-19:30); of (vanaf 3 dagen na de bestelling) tijdens openingstijden bij onze sponsor Logerij Nootdorp.

Betaling

Bij het afhalen tekent u machtiging om eenmalig 30 of 40 euro van uw rekening af te halen.


Eén reactie op “DKIJV-helmen (grotere helmen beschikbaar en helmenplicht jeugd uitgesteld)”

  1. Rein schreef:

    DKIJV, we kunnen trots zijn op onze vereniging en de uitstraling die zij heeft.

Laat een reactie achter