DKIJV-helmen

Laat onderaan je reactie achter!

Let op! Alleen de kinderhelmen zijn momenteel nog beschikbaar. De andere helmen zijn (tijdelijk) uitverkocht. Het is nog niet bekend of er op een later moment nog meer helmen binnenkomen.

DKIJV bied jeugdhelmen en helmen in formaat S/M en L/XL. Voor enkele kinderen is de jeugdhelm namelijk te klein. De helmen kunnen ook besteld worden door volwassenen. Trainers hebben voorlopig voorrang op de grotere helmen; ze zijn namelijk in een beperkte oplage beschikbaar. Voor het Jeugdschaatsen op zaterdagavond is het dragen van een helm verplicht!

Over de helmen

Het zijn mooie hedendaagse en comfortabele helmen. Alle helmen worden bedrukt met de logo’s van DKIJV en haar sponsors en wordt voorzien van jouw naam. De aangeboden helmen voldoen aan de door de KNSB voorgeschreven keurmerken.

Kosten en beschikbare helmen

Om de aanschaf van de helmen bereikbaar te maken, is er gekozen om de prijs door middel van sponsoring én door een grote hoeveelheid in één keer in te kopen, laag te houden. Met dank aan onze sponsors, ‘logerij Nootdorp’ (Serge van der Goes) en ‘van de Velde Consultancy’ (Rein van de Velde) kunnen we deze helmen aanbieden voor:

  • Kinderhelm                  € 30,-
  • Evo helm maat S/M     € 40,- (tijdelijk) uitverkocht
  • Evo helm maat L/XL   € 40,- (tijdelijk) uitverkocht

Weet je nog niet welke maat je nodig hebt? Dat kun je ook aangeven in je bestelling.

Bij schaatsen hoort een helm

Serge van der Goes van Logerij Nootdorp: “Waar vroeger met diversen sporten geen helm werd gedragen, is dat nu heel normaal geworden. Ook bij het schaatsen is het een kwestie van tijd. Enkele schaatsclubs hebben afgelopen winter zelfs al een helmplicht voor het jeugdschaatsen ingevoerd.

Het was al tijdenlang de vurige wens van enkele DKIJV’ers om ook mooie eigen helmen te hebben. Dit kwam ter sprake tijdens het zaterdagochtend schaatsen.

Voor sponsoring hebben wij als bedrijf een jaarbudget. Wij sponsoren alleen zaken die gedragen worden door vrijwilligers. Ik heb twee dochters op het jeugdschaatsen zitten; dan is het iets vanzelfsprekender om de club te sponsoren.

Het uitkiezen van een goed passende en comfortabele helm had prioriteit. De totaaluitstraling moest vanzelfsprekend bij de huisstijl van DKIJV passen.”

Bestellen

Je kunt online bestellen of op zaterdag tijdens het jeugdschaatsen.

Bestel online

De naam van het kind wordt op de helm gezet. Makkelijk bij eventueel verlies en bij de training. Eventueel kan het telefoonnummer van de ouder ook op de achterzijde van de helm worden geplaatst.

Afhalen

Je kunt de helm afhalen bij de eerstvolgende jeugdschaatsles (zaterdag van 18:30-19:30); of (vanaf 3 dagen na de bestelling) tijdens openingstijden bij onze sponsor Logerij Nootdorp.

Betaling

Bij het afhalen tekent u machtiging om eenmalig 30 of 40 euro van uw rekening af te halen.


Eén reactie op “DKIJV-helmen”

  1. Rein schreef:

    DKIJV, we kunnen trots zijn op onze vereniging en de uitstraling die zij heeft.

Laat een reactie achter