Terugblik DKIJV vrijwilligersborrel 

Laat onderaan je reactie achter!

Een korte terugblik van de DKIJV vrijwilligersborrel op vrijdag 18 mei. Ik was stipt om vijf uur bij De DELF aangekomen en trof ik als tweede DKIJV’er onze voorzitter Winand aan. Daarna druppelden de DKIJV’ers binnen. 
Er waren voor mij veel nieuwe gezichten bij en het was dan ook heel leuk om te horen wat de aanwezigen allemaal voor de club doen. Zo heb ik een kort gesprekje kunnen voeren met voor mij nieuwe gezichten Linda, Otto en Rombout. Verder had ik moeite met een aantal namen waaronder mijn oud maandag-trainer Paul wat tot enig ‘awkward’ momentje leidde – zo kennen we Paul toch?

Nadat iedereen een drankje had gekregen bedankte Winand alle vrijwilligers voor hun inzet voor DKIJV. Daarna werden de Delfse Borrelplanken geserveerd en iedereen was gezellig aan het kletsen. Ik had zo erg naar mijn zin dat ik helemaal vergeten was om wat foto’s te nemen. Om een uur of zeven was het einde van de borrel en na mijn toiletbezoek was iedereen ineens verdwenen – een goed moment om rustig naar huis te gaan fietsen.

Uw verslaggever,
Jacques Pho


Laat een reactie achter