Vice voorzitter

Laat onderaan je reactie achter!

Leon_van_Bohemen

Leon van Bohemen
Vice-voorzitter
Rosarium 14
2631 GN Nootdorp
015 3107008
vice.voorzitter@dkijv.nl

Leon van bohemen

Gevallen voor de schaatssport
Schaatsen doe ik van jongst af aan, maar tot 10 jaar geleden alleen op natuurijs (als dat er was).Sinds 10 jaar ben ik lid van DKIJV en degene die me uit die jaren daarvoor kennen, weten dat het hoog tijd werd dat ik wat aan sport en gezondheid in z’n algemeenheid ging doen. Met ‘zachte dwang’ ben ik toen lid geworden. Ik zag als een berg tegen mijn eerste les bij Gerrit op, maar dat was uiteindelijk het mooiste wat me de laatste jaren is overkomen. Ik ben toen echt voor de DKIJV en de schaatssport gevallen. DKIJV ervaar ik als een warme vrienden groep. Het had alleen 30 jaar eerder moeten gebeuren. Binnen een jaar was ik 25 kg lichter, had mijn eerste klapschaatsen gekocht en ben ik 3 tot 4 maal per week sportief actief geworden. Het heeft mijn leven veranderd, en daar heb ik geen seconde spijt van.

Gezin
Ik ben al jaren gelukkig getrouwd met Majoca en we hebben 2 dochters, Jiska (22) en Florine (20).Het zijn 2 prachtige meiden met capaciteiten en ambities, en we zijn op allebei verschrikkelijk trots op de manier waarop ze dat proberen waar te maken.

Jeugdschaatscoördinator & vicevoorzitter
In de loop der tijd ben ik ook steeds meer betrokken geraakt bij de organisatie van de DKIJV; met name als jeugdschaatscoördinator bij het jeugdschaatsen op zaterdagmiddag. Ondanks het feit dat onze eigen kinderen hier nooit aan mee hebben gedaan (daar zijn ze te oud voor), hebben we (Majoca & ik) er ontzettend veel lol en plezier in om dit wekelijks met een grote groep vrijwilligers te organiseren. Vervolgens ben ik in het bestuur gekomen, alwaar ik als vicevoorzitter, bij alle bestuurlijke zaken ben betrokken.

Mijn ambities met de DKIJV
Mijn ambities zijn om de club in de breedte (meer jeugd en volwassenen) en in de diepte (meer activiteiten) te laten groeien en de jeugd met ambities en talent in onze fantastische sport te faciliteren om dat maximaal uit te nutten. Daarbij is het van wezenlijk belang dat de vereniging een warme eerlijke vrienden groep is, van mensen met een gezamenlijke passie die iets voor elkaar over hebben, waar je bij wil horen en waar we trots zijn op alle vrijwilligers die hier een steentje aan bij dragen.


Laat een reactie achter