Secretaris

Laat onderaan je reactie achter!

Michel_secretaris
Michel van Zuijlen
Secretaris
Lindelaan 13

2282 EL Rijswijk
06 13 13 00 00
secretariaat@dkijv.nl

Michel van Zuijlen
Als klein jochie heb ik vele natuurijstochten gemaakt. Bijvoorbeeld Van De/Het Bonte Haas in Wateringen,  naar Vlaardingen en weer terug; om daar de in Vlaardingen en om omstreken maar ook wereld beroemde moppen te halen. Een technische talent ben ik niet geworden en zodoende heb ik me maar gemeld bij de zaterdagochtendploeg, alwaar Gerrit een poging doet om me de schaatstechnieken bij te brengen. Als lid van ‘Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden’ en met mijn doorzettingsvermogen hoop ik ooit de tocht der tochten te mogen rijden.

Vrije tijd?
Ondertussen geniet ik van mijn twee schaatsende dochters die zowel langebaanschaatsen als de shorttracksport beoefenen. Ook Astrid, mijn vriendin, is bevangen door het schaats virus en tracht “onze” jeugd het ijsgevoel bij te brengen. Ik breng dus ook naast mijn eigen recreatieve schaatsbewegingen heel wat uurtjes op ijsbanen door.

Ik en de DKIJV
Als project coördinator van het opzetten van de vernieuwde DKIJV site -samen met Klaas Luteijn- heb ik de ambitie uitgesproken om de vernieuwing binnen DKIJV verder door te voeren. De site is een eerste aanzet om de open communicatie te bevorderen. Daarnaast is er natuurlijk de aandacht om het goede te behouden; een gezellige maar ambitieuze sportieve regionale vereniging waarbij ik het fantastisch zou vinden als we meer jeugd in wedstrijdverband op de baan zien verschijnen in onze nieuwe, mooie, aantrekkelijke en gesponsorde kledinglijn! Met de inzet en betrokkenheid van een ieder moet dat zeker lukken. Samen staan we sterk en samen genieten we op sportief gebied van de schaatssport! Nu maar hopen dat het flink gaat vriezen zodat ik mijn voorraad Vlaardingsemoppen aan kan vullen! Veel schaats plezier!

 

01 Wandeling op het Goudse Heempad


Laat een reactie achter