Oud-Olympiërs Cees Juffermans en Liesbeth Mau-Asam te gast bij DKIJV

Laat onderaan je reactie achter!

De Uithof, 24 oktober 2013  – DKIJV heeft afgelopen twee weken shorttrackclinics gehouden tijdens het jeugdschaatsen (zaterdag 18:30 uur). Het enthousiasme van onze jeugdschaatsers, wat duidelijk waarneembaar is, duid op een overweldigend succes! Komende zaterdag 26 oktober gaat de derde clinic plaats vinden die geleid wordt  door oud-Olympiërs Cees Juffermans en Liesbeth Mau-Asam (IHCL).

Voor deze clinins hebben we speciaal shorttracks schaatsen in bruikleen. Deze worden tussentijds onderhouden door een legertje van

vrijwilligers, ouders en leden  van DKIJV, die ook zorgdragen voor de logistiek.

Shorttracken is een andere spectaculaire schaats disipline en is uitstekend te combineren met langebaan schaatsen op de 400 meter baan. Het draagt bij aan je bochtentechniek, snelheid dus, en heeft een hele uitdagende competitie. Wie houdt je nog tegen?

Voor deelnemers van de clinic hebben we nog een speciale aanbieding: Je kan profiteren van een actie waarbij je 4 keer kan shorttracken voor maar € 16,- op de woensdagavond op De Uithof.

Schrijf je in door een mail te sturen naar schorttrack@dkijv.nl Je ontvangt dan nadere informatie over tijdstip en (tijdelijke)huur van shorttrackschaatsen.

ps ook voor senioren zijn er mogelijkheden op speciaal senioren uur in Leiden op de maandagavond!

Groet, Michel van Zuijlen


Laat een reactie achter