Even voorstellen: Nieuw lid Communicatie Commissie

Laat onderaan je reactie achter!

Mijn naam is Martin (Dias d’Ullois) en ben de vader van Liam. Wij zijn terecht gekomen bij DKIJV, omdat Liam vorig jaar zomer had bedacht dat hij wilde gaan schaatsen. Liam is gek op sport, hij voetbalt, vrij fanatiek, sinds zijn 4de en heeft een paar jaar aan judo gedaan.

Mijn vrouw en ik wisten helemaal niets van schaatsen, en na wat zoeken is Liam in oktober 2018 via de Nootdorpse IJslclub gestart met trainen op zaterdagavonden.

Daar kreeg hij de smaak te pakken, hij wilde zelf aan de regio wedstrijden meedoen en wilde beter en beter materiaal. Zo heb ik via een faillissement verkoop klapijzers van Maple weten aan te schaffen en via marktplaats een slijptafel gekocht. In het achterhoofd speelde namelijk de gedachte dat het schaatsen wellicht een bevlieging was…

Naarmate het seizoen vorderde leek het echter geen bevlieging te zijn, Liam wilde nog meer trainen en ook meedraaien met het skeeler seizoen. Dat was reden om hem lid te maken van DKIJV, aangezien wij zelf in de Bras wonen en Liam al voetbalt op Concordia in de selectie.

Omdat je als ouder toch wel wat tijd doorbrengt langs de baan viel mij het op dat iedereen om de baan erg open en vriendelijk is. De eerste trainer van Liam, Martijn, heeft mij e.e.a. uitgelegd over schaatsen slijpen en met behulp van Youtube video’s heb ik geleerd de schaatsten te slijpen.

Ook het enthousiasme en de betrokkenheid van Leon viel mij op, en naarmate het seizoen vorderde besefte ik meer en meer dat er veel vrijwilligers op de achtergrond hard bezig zijn om het voor alle schaatsers mogelijk te maken om de sport, zo leuk mogelijk, te beoefenen.

Dat was de reden dat ik bij Leon heb aangegeven dat ik ook wel wilde helpen, om zo iets terug te doen voor de club.

Ik moet bekennen dat het eerste overleg met de communicatie commissie mij was ontschoten, erg dom van me! Maar voortaan gaan de alarmbellen af als de comm.cie bijeenkomt en hoop ik bij te kunnen dragen aan de organisatie van DKIJV voor haar leden.

Komende schaatsseizoen wil Liam op vrijdag en zaterdag gaan trainen, dat wordt dus weer veel rijden naar de Uithof. Mochten er leden in de buurt van de Bras willen / kunnen carpoolen, dan hierbij mijn persoonlijke oproep om contact met mij te zoeken om iets af te stemmen.

Hartelijke groet,
Martin


Laat een reactie achter