Thomas Bos Bokaal

Laat onderaan je reactie achter!

Voor de Thomas Bosbokaal worden ieder jaar rijders en rijdsters geselecteerd die bijzondere prestaties hebben neergezet, zichzelf dit seizoen goed verbeterd hebben en rijders en rijdsters die een voorbeeld voor anderen zijn. De Bokaal is tijdens de ALV op 13 juni, voor de vakantie.

Er zijn ook masters die bijzondere prestaties hebben neergezet, maar de TC wil de Thomas Bos Bokaal graag uitreiken aan pupillen, junioren of senioren, om ze aan te moedigen door te gaan met schaatsen en het verbeteren van hun prestaties. Masters hebben die stimulans niet meer nodig.

Genomineerd 2019 waren

  • Roel Boek. Roel verbrak het afgelopen seizoen de clubrecords op de 3.000 en 5.000 meter van Thomas Bos uit de jaren 90.
  • Hidde Bart. Hidde verbetert zich elk jaar weer en blijft doorgaan met wedstrijdschaatsen, een voorbeeld voor onze jeugd.
  • Jelle Rieff. Jelle kwalificeerde zich voor het NK-sprint en werd daar 17e, in de groep van 1e jaars B (geen officieel klassement) zit hij bij de beste 8.
  • Stan van der Knaap. Stan is genomineerd vanwege de snelle tijden die hij dit seizoen gereden heeft.
  • Veerle van Koppen. Veerle heeft zich geplaatst voor het NK junioren en werd daar 12e met twee persoonlijke records en een clubrecord. Pieken op het juiste moment.
  • Leon Wenteler. Leon is genomineerd vanwege de snelle tijden die hij dit seizoen gereden heeft.
  • Rosan van Koppen. Rosan is genomineerd vanwege de snelle tijden die zij dit seizoen gereden heeft.

Met deze 7 genomineerden doen we eigenlijk een heleboel rijders tekort. Er werden dit seizoen natuurlijk weer veel persoonlijke records verbroken, ga zo door!

En de winnaar is…

De Thomas Bos Bokaal is dit jaar uitgereikt aan Veerle van Koppen vanwege haar bijzondere prestatie op het NK voor junioren.

Volgend jaar weer een nieuwe ronde, met nieuwe kansen!


Laat een reactie achter