Proefschaatsen jeugd boven 13

Laat onderaan je reactie achter!

In het verlengde van het jeugdschaatsen op zaterdag verzorgt DKIJV/DVIJC wekelijks trainingen voor kinderen van 10 – 18 jaar op woensdag- en vrijdagmiddag. Want als je de smaak te pakken hebt wil je daar natuurlijk mee verder gaan. Nu -aan het einde van het seizoen- kunnen Jeugdschaatsers van groep 10 en hoger een proefles meedoen om hier eventueel voor het seizoen 2020 -2021 ook een abonnement voor aan te vragen. De proeflessen zijn op 16, 13 en 20 maart van 17:00 – 18:15 op de uithof .

De dynamiek is er anders, maar zeker net zo gezellig als bij het jeugdschaatsen. Op deze trainingsuren tref je weer je eigen leeftijdsgenoten.

Voor de alleroudsten: het jeugdschaatsen is voor kinderen tot 13 jaar (maar …… als je een jaartje langer wilt blijven moet je dat gewoon even vragen jeugd@dkijv.nl).

Je kan je voor een proefles opgeven bij jeugd@dkijv.nl


Laat een reactie achter