Pas-avonden Zomerkleding DKIJV

Laat onderaan je reactie achter!

Het duurt nog maar eventjes, het einde van het schaatsseizoen komt in zicht. Voor degene die van de zomer ook actief willen zijn, zijn er nog diverse alternatieven. Denk aan skeeleren, wielrennen of hardlopen. Wij van DKIJV verzorgen hier ook de clubkleding voor. Daarom organiseren wij twee pas avonden om clubkleding aan te schaffen of te bestellen. Dit betreft skeelerkleding, wielrenkleding en hardloopkleding!

Deze avonden worden gehouden op woensdag 18 maart en woensdag 25 maart. De kledingcommissie is die avonden van 19.30 tot 21.00 uur in het clubhuis aanwezig voor het passen, aanschaffen en bestellen van kleding.

We hopen dit jaar op zoveel mogelijk leden in DKIJV-kleding!Tot ziens, op woensdag 18 of 25 maart!De kledingcommissie van DKIJVGerdien en Mathilde


Laat een reactie achter