Clubkleding passen en bestellen

Laat onderaan je reactie achter!

Het aftellen is begonnen…het schaatsseizoen komt dichterbij. Voor diegenen die nog niet in het bezit zijn van de DKIJV-clubkleding organiseren wij twee avonden om clubkleding aan te schaffen of te bestellen. Deze avonden worden gehouden op woensdag 9 september en woensdag 16 september.

Tijd: van 19.30 uur tot 21.00 uur.
Locatie: Clubhuis DKIJV

De kledingcommissie is dan in het clubhuis aanwezig.

Corona-maatregelen
Om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen en voldoende afstand van elkaar te bewaren, ontvangen we graag maar één huishouden tegelijk in het clubhuis. De rest zal dan nog even buiten moeten wachten. 

We hopen dit jaar op zoveel mogelijk leden in DKIJV-kleding!

Tot ziens, op woensdag 9 of 16 september!

Kledingcommissie DKIJV
Gerdien en Mathilde


Laat een reactie achter