Nieuwsbrief 5 van de Inline commissie

Laat onderaan je reactie achter!

Clubpresentatie-RIT-2022

Welkom terug van vakantie!

Het duurt niet lang meer voordat we weer gaan schaatsen, maar voordat dat zo ver is staan er nog wat zaken op het programma.

DKIJV-Trainingsweekend

Een uitnodiging voor het DKIJV-traingingsweekend is al eerder in deze appgroepen gezet. Helaas, ondanks meerdere oproepen is het totale aantal aanmeldingen vanuit de gehele club te laag om het trainingsweekend te organiseren.

Om die reden is het DKIJV-trainingsweekend voor 2022 geannuleerd.

Voor volgend jaar probeert de club met het DKIJV-trainingsweekend een betere aansluiting te krijgen op de (inline) behoefte van de club. En dat er rekening gehouden moet worden gehouden met de inline leden is duidelijk geworden met de laatste ALV: daar bleek dat bijna 1/3 deel van DKIJV inmiddels aan inline skaten doet!

Om het hernieuwde DKIJV-trainingsweekend op te gaan zetten is er extra hulp nodig bij de organisatie van het trainingsweekend! Wil je hierbij helpen stuur dan een mail naar inline-skaten@dkijv.nl met als onderwerp #trainingskamp

Inline-skate Wedstrijden

DKIJV heeft dus veel leden die meedoen aan de inline-skate trainingen. Het is mooi om te zien dat er hard getraind wordt om elkaar naar een hoger niveau te brengen met voldoende ontspanning en sociaal contact voor, na en naast de training. Daarnaast wordt er door veel leden ook (op een hoog niveau) wedstrijden gereden.

Wil je een keer een wedstrijdtraining of een echte wedstrijd proberen om te kijken of het wat voor volgend jaar is? Dan ben je van harte welkom! Vraag even meer info aan je trainer of aan de inline-skate-commissie. (er zijn dit seizoen nog een paar wedstrijden).

Schaatsen

Inmiddels heeft iedereen de mail ontvangen om zijn schaatsabonnement op te geven. Wat veel jeugdleden en ouders niet weten is dat er meer is dan alleen het jeugdschaatsen op zaterdag:

Voor gevorderde jeugdschaatsers is het mogelijk om naast het jeugdschaatsen op zaterdag een extra training te volgen op woensdag van 17:00-18:15 (Wo.1) of op vrijdag van 17:00-18:15 (Vr.1). Ook als je regelmatig wedstrijden wil rijden, is het verstandig om een keer extra doordeweeks te komen trainen op Wo.1 of Vr.1. Deze trainingsuren zijn bestemd voor jeugd met minimaal 2 jaar jeugdschaatservaring en of die minimaal 10 jaar zijn

Deze training richt zich dus meer op schaatsen als (wedstrijd)sport. Goed voor je techniek! En dat zorgt er ook weer voor dat je volgend jaar harder gaat rijden op de inline-skates!

Als het goed is heeft iedereen zijn abonnement al vastgelegd, Als je toch nog mee wilt doen met deze training op woensdag of vrijdag is dat nog mogelijk.

Ouders die stiekem de ambitie hebben om hun schaatstechniek bij te schaven of op te starten, zijn uiteraard ook welkom bij de DKIJV-schaatstrainingen. Dat is dan wel op andere uren en buiten het zicht van de jeugd. Vraag gerust meer informatie aan de inline-trainers of de inline-commissie!

InLine Clubkampioenschap 9 september 2022

De laatste voorbereidingen voor het DKIJV inline-skate Clubkampioenschap op 9 september 2022 worden op dit moment getroffen. Het wordt een avond en kampioenschap dat je niet wilt missen! Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan snel nog met een mail aan inline-skaten@dkijv.nl met als onderwerp #aanmelding-ck.

Binnenkort meer informatie in de mail en in de Whatsapp-groepen!

Laatste training

De laatste training van het inline-skate seizoen 2022 is op vrijdag 16 september 2022.

Deze datum is gekozen omdat een week later het merendeel van de trainers in Berlijn is.

Want de echte afsluiting voor dit seizoen is voor een aantal DKIJV’ers wederom de Berlijn Inline Marathon op 24 september. De clubinschrijving is inmiddels gesloten en de teller staat nu op 20 DKIJV’ers die gaan proberen om de baanrecords van deze marathon te verpulveren! (Dames: 01:06:35 Maira Yaqueline Arias (Arg) en heren: 56:49 Bart Swings (Bel))

Wil jij je trainer of een andere deelnemer tijdens de wedstrijd volgen? Dat kan met de Berlinmarathon APP. Download eerst de APP en gebruik hiervoor de onderstaande link:

https://www.bmw-berlin-marathon.com/en/your-race/marathon-app/

Hierna kan je deelnemers gaan zoeken.

  1. gebruik de knop ” Visitor”
  2. gebruik de knop” Tracking”
  3. ” Search athletes “
  4. Zoek op naam of startnummer
  5. Druk op ”Track”

De APP heeft nog niet de voltallige deelnemerslijst verwerkt. In de week van de marathon moet alles volledig werken.

Maar voordat het zover is nog even genieten van het mooie weer, de laatste wedstrijden en nog flink wat trainingen!

 

Namens de Inline commissie,

Serge van der Goes

Margret van der Goes

Heleen ten Have

Jeroen Leering

 

 


Laat een reactie achter