Sponsor DKIJV’ers die 150 ronden schaatsen voor Stichting Hartekind

Laat onderaan je reactie achter!

Op zondag 19 maart organiseert Stichting Hartekind samen met Zeeuw en Zeeuw de tweede editie van de Hartekind Skate in De Uithof Den Haag. De uitdaging is alleen of met een team 150 rondjes te schaatsen en daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor deze stichting. Natuurlijk zijn er DKIJV schaatsers die deze uitdaging aan gaan. Hieronder lees je hoe je deze helden kunt sponsoren.

De Stichting

Elk jaar overlijden nog steeds 150 kinderen aan de gevolgen van een hartafwijking en dat maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen.

DKIJV deelnemers

Vanuit DKIJV zijn er in ieder geval 3 teams die de uitdaging van 150 rondjes aan gaan. Klik op de links om op hun actiepagina’s te komen en te doneren!

Team NS&TV – A-Pupillen Nouschka en Tippi gaan de uitdaging aan

Team No We – Club overschrijdend team van Wende (DKIJV) en Noortje (DVIJC)

Team CoesCoes – Valerie en Daan vormen een vader-dochter team

De teams hebben al aardig wat donaties mogen ontvangen, maar er kan natuurlijk altijd meer bij voor dit goede doel!

Mocht jij ook mee doen met Hartekind Skate, maar staat jouw actiepagina hier niet tussen? Laat de link naar de pagina hieronder in de comments achter, of stuur het naar communicatie@dkijv.nl. Dan zetten wij je er zo spoedig mogelijk bij.


Laat een reactie achter