Schrijf je nu nog snel in voor het jeugdkamp van 2014

Laat onderaan je reactie achter!

De inschrijvingen voor het jeugdkamp 2014 zijn weer geopend! Het kamp is dit jaar vanaf vrijdagavond 4 april tot en met zondag 6 april. Een weekend zonder schaatsen, maar met speurtochten, avondspelen, knutselopdrachten, toneel en vooral heel veel plezier! Klik hier om je meteen in te schrijven. Klik op lees meer voor meer informatie.

Wat is Jeugdkamp?
We gaan van vrijdagavond tot zondagmiddag met een grote groep jeugdleden naar een kamphuis in Loon op Zand. Daar worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd en tussen de spelonderdelen door heb je genoeg tijd om met leeftijdgenoten/vrienden/vriendinnen te spelen. Het kamp is leuk voor jeugdleden van alle leeftijden. Er zijn zelfs deelnemers die nog een jaar langer blijven jeugdschaatsen om dit superweekend nog een keer mee te kunnen maken. Dus of je nu 6 of 13 jaar bent, het maakt niet uit, je zult het geweldig naar je zin hebben.

Het kamphuis heeft een grote eet-/ activiteitenzaal en natuurlijk voldoende stapelbedden voor deelnemers en leiding. Het kamphuis beschikt over een voetbal- en basketbalveld, een tafeltennistafel en een leuke speeltuin. 

Klik hier voor de foto’s van vorig jaar.

Voor wie?
Alle jeugdschaatsleden van 6 tot en met 13 jaar

Kosten?
De kosten voor het kamp zijn €57.50 per deelnemer, voor 2 deelnemers uit één gezin is het bedrag €110,00 en voor 3 deelnemers uit één gezin is het bedrag €157,50. Voor DKIJV leden gaat dit per automatische incasso, DVIJC leden krijgen email met betalingsverzoek.

Hoe inschrijven?
Je kunt je inschrijven via de button aan de zijkant van de pagina. De inschrijving is pas definitief als het geld en het inschrijfformulier bij ons binnen zijn. Je kunt je inschrijven voor 16 maart 2014.

Als je het liever niet digitaal doet, kun hier je het formulier downloaden. Het daarna uitprinten, invullen en tijdens het jeugdschaatsen inleveren bij een van de begeleiders of bij Willem Holierhoek. We hebben ook formulieren bij op de uithof liggen tijdens het jeugdschaatsen.

Hoe?
We gaan voor de heenreis een bus regelen, voor de terugreis proberen we ook een bus te regelen maar als dit niet lukt zal er weer een beroep op een aantal ouders worden gedaan. Graag even op het inschrijfformulier aangeven of u eventueel beschikbaar bent om te rijden!

Vragen of meer informatie?
Voor al uw vragen over het kamp:
Willem Holierhoek (trainer gr 6)
Email: jeugdkamp@dkijv.nl
Tel: 015 – 2135214
Mob: 06 – 30835103

De deelnemers aan het kamp krijgen t.z.t. per mail nog informatie over hoe laat ze met welke spullen en natuurlijk met een super goed humeur bij het clubhuis aan de Brasserskade moeten zijn. 

Tot dan!
 
Willem Holierhoek
Jeugdkampcoördinator

Laat een reactie achter