Leuk! Het jeugdkamp komt weer dichterbij

Laat onderaan je reactie achter!

Zoals ieder jaar gaan we ook dit jaar weer lekker lol maken op jeugdkamp. Dit jaar gaan we van vrijdagavond 13 april tot zondagmiddag 15 april. Ook leden (en begeleiding) van DVIJC/IJVP/Nootdorp gaan mee, dus dat wordt extra gezellig! De schaatsen laten we lekker thuis en we gaan een weekend lang allemaal leuke activiteiten doen.

Dus heb jij zin in een weekendje lekker ravotten? (Of als ouder een weekendje rust ;)) Geef je (kind(eren)) op voor het hoogtepunten van het DKIJV seizoen: Jeugdkamp 2018!

Wie? Leden van DKIJV, DVIJC, IJVP, Nootdorp in de leeftijd van 6 tot 13 jaar.
Wat? Het is een weekend zonder schaatsen maar met speurtochten, avondspellen, knutselopdrachten, toneel en vooral heel veel plezier.
Waar? Dit jaar geen we weer naar W’tjewel in Eersel
Waarom? Omdat het superleuk is.
Wanneer? vrijdagavond ( vertrek rond 18:00u) 13 april tot zondagmiddag 15 april
Hoe? Met de bus.

 

Wat doen we dan?

Ben je nog niet overtuigd en wil je graag weten wat we dan zoal doen op jeugdkamp? Kijk dan vooral even naar het verslag van vorig jaar.

Klik hier om meer te weten te komen over het jeugdkamp en/of om de foto’s van voorgaande jaren te bekijken.

 

Kosten

De kosten voor het kamp zijn €57,50 per deelnemer, voor 2 deelnemers uit één gezin is het bedrag €110,00 en voor 3 deelnemers uit één gezin is het bedrag €157,50. Voor DKIJV leden gaat dit per automatische incasso. Leden van  DVIJC, IJVP en Nootdrop krijgen email met betalingsverzoek.

 

Inschrijven

Inschrijven kan door het online formulier in te vullen of door op zaterdag een formulier te halen bij het informatiebord en dat in te leveren bij Leon (die mand die altijd langs de baan loopt. De trainers kunnen hem wel aanwijzen) of Willem (trainer groepje 6).

Klik om je online in te schrijven

 

Vragen of informatie?

Voor al uw vragen over het kamp:
Willem Holierhoek (trainer gr 6)
Email: jeugdkamp@dkijv.nl
Tel: 015 – 2135214
Mob: 06 – 30835103

Disclaimer: op tijd naar bed niet gegarandeerd.


Laat een reactie achter